Închide meniul

Bernadette Szocs a câștigat două medalii de argint la WTT Conteder Lima. Performanța sportivei

Alex Ioniță Publicat: 7 august 2023, 13:47 / Actualizat: 8 septembrie 2023, 13:17

Reclamă
Bernadette Szocs a câștigat două medalii de argint la WTT Conteder Lima. Performanța sportivei

România - Spania LIVE VIDEO (vineri, 11:00), exclusiv în AntenaPLAY

Bernadette Szocs, într-un meci / Profimedia Images

Bernadette Szocs a câștigat două medalii de argint la WTT Conteder Lima. Jucătoarea de tenis de masă a reușit o nouă performanță și a reușit să câștige două medalii de argint la turneul organizat în țara sud americană, Peru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turneul din Lima s-a disputat în perioada 31 iulie – 6 august 2023. Sportiva din România a terminat astfel competiția cu două medalii câștigate. Anunțul a fost făcut de Clubul Sportiv al Armatei Steaua, la care Bernadette Szocs este legitimată.

Bernadette Szocs a câștigat două medalii de argint la WTT Conteder Lima. Românca a cedat de două ori în finală

Potrivit clubului Steaua, la dublu mixt, perechea Bernadette Szocs/Ovidiu Ionescu a fost învinsă în finală de dublul spaniol Alvaro Robles/Maria Xiao, scor 2-3 (2-11, 11-8, 7-11, 11-3, 8-11), notează news.ro.

La simplu, Bernadette a cedat în ultimul act în faţa sportivei Shin Yubin (Coreea de Sud), scor 1-4.

Până în finală, jucătoarea stelistă a trecut, pe rând, de Chen-Szu-Yu (Taipei), 3-0, Zeng Jian (Singapore), 3-1, Adriana Diaz (Puerto Rico), 3-0 şi Miyuu Kihara (Japonia), 3-2.

Reclamă

Bernadette Szocs, pregătită pentru Jocurile Olimpice 2024

Szocs a cucerit medalii de aur la simplu feminin și cu echipa României, precum şi bronz la dublu mixt la JE 2023.

„Este un vis devenit realitate. A fost medalie foarte muncită. Sunt foarte mândră de mine şi de rezultatele mele. În sfârşit mi s-a îndeplinit visul, iar acum am speranţe mult mai mari la Jocurile Olimpice de la Paris pentru că am bătut multe chinezoaice şi la Jocurile Europene.

Eu sper şi cred că pot să câştig o medalie şi la Paris pentru că sunt în cea mai bună formă a mea din toată cariera. Sunt pregătită pentru această luptă. Pentru că acest e următorul meu vis, o medalie la Jocurile Olimpice”, a spus ea.

Reclamă 4 / 0/3

Szocs vrea medalie şi la Campionatele Europene

„Acum îmi doresc la Campionatele Europene (n.r. – CE pe echipe de la Malmo, 10-17 septembrie) să ne urcăm din nou pe masă, adică să câştigăm din nou titlul. Pentru că dacă vom câştiga la Malmo vom avea calificarea directă la Paris. Aşa că mă pregătesc intens pentru aceste Europene”, a adăugat jucătoarea.

Bernadette Szocs şi ceilalţi medaliaţi de la Jocurilor Europene de la Cracovia – Malopolska au fost felicitaţi, de premierul Marcel Ciolacu în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Complexul Olimpic „Sydney 2000” de la Izvorani.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 4-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 1-1! Ardelenii îi umilesc pe constănţeni în „finala” pentru locul 2! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro Vezi toate știrile
Citește și