Închide meniul
Foto

Bernadette Szocs, pregătită pentru Jocurile Olimpice 2024: „Să ne urcăm din nou pe masă!”

Dan Roșu Publicat: 21 iulie 2023, 15:58 / Actualizat: 8 septembrie 2023, 13:18

Reclamă
Bernadette Szocs, pregătită pentru Jocurile Olimpice 2024: „Să ne urcăm din nou pe masă!”

Bernadette Szocs, pregătită pentru Jocurile Olimpice 2024

Bernadette Szocs şi Eliza Samara, la Jocurile Europene / Profimedia Images

Bernadette Szocs este pregătită pentru Jocurile Olimpice 2024. Asta după ce a învins multe „chinezoaice” şi la Jocurile Europene de la Cracovia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Szocs a cucerit medalii de aur la simplu feminin şi cu echipa României, precum şi bronz la dublu mixt la JE 2023. „Este un vis devenit realitate. A fost medalie foarte muncită. Sunt foarte mândră de mine şi de rezultatele mele.

Bernadette Szocs, pregătită pentru Jocurile Olimpice 2024

În sfârşit mi s-a îndeplinit visul, iar acum am speranţe mult mai mari la Jocurile Olimpice de la Paris pentru că am bătut multe chinezoaice şi la Jocurile Europene.

Eu sper şi cred că pot să câştig o medalie şi la Paris pentru că sunt în cea mai bună formă a mea din toată cariera. Sunt pregătită pentru această luptă. Pentru că acest e următorul meu vis, o medalie la Jocurile Olimpice”, a spus ea.

Szocs vrea medalie şi la Campionatele Europene

„Acum îmi doresc la Campionatele Europene (n.r. – CE pe echipe de la Malmo, 10-17 septembrie) să ne urcăm din nou pe masă, adică să câştigăm din nou titlul. Pentru că dacă vom câştiga la Malmo vom avea calificarea directă la Paris. Aşa că mă pregătesc intens pentru aceste Europene”, a adăugat jucătoarea.

Reclamă
Reclamă 4

Bernadette Szocs şi ceilalţi medaliaţi de la Jocurilor Europene de la Cracovia – Malopolska au fost felicitaţi, vineri, de premierul Marcel Ciolacu în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Complexul Olimpic „Sydney 2000” de la Izvorani.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
9:24

VIDEOFanii lui Al-Hilal au scandat numele lui Lionel Messi în faţa lui Neymar! Cum a putut reacţiona starul brazilian

9:19

„A spus DA!” L’Equipe anunță că PSG a bătut palma cu înlocuitorul lui Kylian Mbappe! Lovitura pe care o dă Nasser Al-Khelaifi

8:47

Meciul Mike Tyson – Jake Paul a fost amânat. Probleme pentru fostul mare campion

8:42

„L-am studiat!” Mihai Stoica, verdict despre atacantul surpriză propus la FCSB. Decizia luată alături de Gigi Becali

8:18

„Spectacol mare de tot!” Marcel Răducanu a dezvăluit ce nebunie va fi dacă Borussia Dortmund câștigă finala Champions League

0:17

Cristiano Ronaldo a încheiat sezonul fără niciun trofeu câştigat! Al Nassr, învinsă dramatic de Al Hilal în finala Cupei Regelui

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și