Închide meniul
VIDEO

Bernadette Szocs a învins-o pe Christina Kallberg, în primul tur! Campionatului Mondial 2023 e în direct în AntenaPLAY

Antena Sport Publicat: 20 mai 2023, 21:17 / Actualizat: 15 iunie 2023, 11:29

Reclamă
Bernadette Szocs a învins-o pe Christina Kallberg, în primul tur! Campionatului Mondial 2023 e în direct în AntenaPLAY

Bernadette Szocs - Christina Kallberg LIVE VIDEO (20:50)

Bernadette Szocs sărbătorește o victorie / Profimedia Images

Bernadette Szocs  a învins-o clar pe Christina Kallberg, în 5 seturi,  în primul tur al Campionatului Mondial 2023 de tenis de masă de la Durban. Meciul s-a disputat sâmbătă,  în direct în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernadette Szocs ocupă locul 23 mondial și a fost favorita certă a meciului cu sportiva din Suedia. Bernadette Szocs a dominat în primul meci de simplu jucat la Campionatul Mondial Individual și a avansat, alături de Elizabeta Samara, printre primele 64 de jucătoare ale competiției din Durban!

La debut, jucătoarea noastră a câștigat la toate capitolele jocul contra suedezei Christina Kallberg, în fața căreia a început în forță, cu 2-0 la seturi, ca mai apoi să încheie întâlnirea fără speranțe pentru adversară, scor 4-1 (13-11, 11-8, 8-11, 11-1, 11-5).

Campionatului Mondial de tenis de masă LIVE VIDEO ÎN ANTENAPLAY

Bernadette Szocs a învins-o pe Christina Kallberg VIDEO

Update 21:05: Bernadette Szocs a câştigat meciul, după ce s-a impus în setul 5 cu scorul de 11-5.

Update 20:59: Bernadette Szocs s-a dezlănţuit şi a câştigat clar al patrulea set: 11-1.

Reclamă

Update 20:55: Bernadette Szocs a pierdut al treilea set: 8-11.

Bernadette Szocs a reuşit o lovitură de senzaţie în setul pe care l-a pierdut în faţa suedezei Christina Kallberg.

Update 20:45: Bernadette Szocs joacă imperial şi a câştigat fără probleme al doilea set: 11-8.

Update 20.40: Bernadette Szocs a câştigat primul set în tiebrek, scor 13-11.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de debutul la Campionatul Mondial 2023, Szocs susține că victoriile din acest sezon de la Macao, împotriva sportivelor asiatice, o ajută să aibă o mare încredere la Durban, unde visează la medalii. Ea le-a învins în acest sezon pe Chen Xingtong şi Jia Nan Yuan.

”Sunt pregătită. Sper să aduc rezultatele pe care mi le doresc. Sunt pregătită pentru orice luptă. Îmi doresc foarte mult o medalie la mondiale, am visat la o medalie. Știu că nu este ușor, dar nu este nimic imposibil.

O să dau totul din mine ca să reușesc să cuceresc o medalie. Am câștigat multe meciuri foarte importante, au fost printre cele mai bune meciuri din cariera mea. M-au ajutat să am o încredere mare în mine că pot și că nu sunt departe de asiatice.

Sunt pregătită psihic, fizic și tehnic. Sunt pregătită pentru lupta cu asiaticele. Doamne ajută să cuceresc o medalie și să le înving cum le-am învins în concursurile trecute”, a spus Bernie Szocs, pentru frtmromania.ro.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng!” Un jucător de la Petrolul a cedat, după s-a salvat matematic de la retrogradare 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj Vezi toate știrile
Citește și