Închide meniul

Bernadette Szocs – Mima Ito 0-3, exclusiv în AntenaPLAY. Românca a ratat calificarea în sferturile de la WTT Champions Xinxiang 2023

Antena Sport Publicat: 12 aprilie 2023, 15:00

Reclamă
Bernadette Szocs – Mima Ito 0-3, exclusiv în AntenaPLAY. Românca a ratat calificarea în sferturile de la WTT Champions Xinxiang 2023

Bernadette Szocs - Mima Ito a fost LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY

Bernadette Szocs a pierdut din nou cu nipona Mima Ito

Bernadette Szocs – Mima Ito LIVE VIDEO. Bernadette Szocs a fost învinsă cu 0-3 de Mima Ito, în optimile de la WTT Champions Xinxiang 2023. Meciul a putut fi urmărit LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta a fost a doua întâlnire directă dintre cele două jucătoare, iar nipona de pe locul 6 mondial le-a câştigat pe ambele. După victoria în set decisiv de la WTT Champions Macao,  Mima Ito a trecut din nou de Bernadette.

Bernadette Szocs – Mima Ito 0-3 LIVE VIDEO

Update: Bernadette Szocs – Mima Ito 0-3. Românca, eliminată în faza optimilor cu 1-11, 6-11, 8-11 la seturi

Update: Condusă cu 4-0 în startul setului 3, Bernadette a cerut time-out!

Update: Bernadette Szocs – Mima Ito 0-2! A şasea jucătoare a lumii şi-a trecut în cont şi actul secund, cu 11-6. Probleme tot mai mari pentru Bernadette!

Reclamă

Update: De la 3-0 pentru Bernadette Szocs, scorul a devenit 9-3 pentru Mima Ito.

Update: Bernadette a condus cu 3-0 în setul secund, dar adversara ei a avut o revenire spectaculoasă.

Update: Bernadette Szocs – Mima Ito 0-1! Nipona a câştigat primul set cu un scor incredibil, 11-1.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Start dificil de meci pentru româncă! Adversara ei a început cu o serie impresionantă.

Update: A început meciul!

Pentru a ajunge în optimile WTT Champions Xinxiang 2023, jucătoarea de 22 de ani din Japonia a trecut fără drept de apel de Suthasini Sawettabut. Ito a trecut în trei seturi, 11-7, 11-6, 11-7 de advrsara din Thailanda.

De cealaltă parte, Bernadette Szocs a învins-o pe Jia Nan Yuan, cu 3-2, într-un meci în care a fost condusă cu 1-0 la seturi. A fost a treia întâlnire dintre cele două jucătoare, iar Bernie se află acum în avantaj, 2-1.

„Sunt foarte fericită că am reuşit să o înving pe chinezoaica din Franţa la o competiţie atât de importantă. Ştiam că voi avea un meci foarte dificil împotriva ei. Am jucat foarte des cu ea, ne cunoaştem una pe alta, dar am fost foarte pregătită din toate punctele de vedere. Aşa că sunt foarte fericită„, a declarat Bernadette Szocs pentru AS.ro.

Eliza Samara, învinsă la WTT Champions Xinxiang 2023

România a mai avut o reprezentantă la WTT Champions Xinxiang 2023. Eliza Samara a fost însă eliminată încă din primul tur. Xiaoxin Yang a învins-o cu 3-1, chiar dacă Samara a avut mai multe lovituri spectaculoase.

Elizabeta Samara venea după triumful din Liga Campionilor, cu KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg. Samara a mai cucerit trofeul în trei rânduri, prima dată în 2015, când era la Fenerbahce, apoi în 2019 şi 2022 cu actuala echipă.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
14
mai
23:04
Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol
14
mai
23:00
AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului
14
mai
22:09
„Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid
14
mai
22:05
Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate”
Vezi toate știrile
Citește și