Închide meniul
Foto

Bernadette Szocs, rezultat răsunător la WTT Champions Macao! Victorie în fața numărului 5 mondial. ”Geniala Bernie a dat cotele peste cap”

Dan Roșu Publicat: 18 aprilie 2023, 15:08

Reclamă
Bernadette Szocs, rezultat răsunător la WTT Champions Macao! Victorie în fața numărului 5 mondial. ”Geniala Bernie a dat cotele peste cap”

Bernadette Szocs participă la Campionatul Mondiale de tenis de masă 2023

Bernadette Szocs sărbătorește o victorie / Profimedia

Bernadette Szocs a avut încă un rezultat răsunător. Bernie s-a calificat în optimile de la WTT Champions Macao, după ce a bătut-o pe ocupanta locului 5 mondial, Chen Xingtong.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românca s-a impus în fața favoritei 7 în patru seturi, 6-11, 11-9, 11-9, 11-3. Chiar dacă a fost condusă cu un set și 9-8, Bernie a câștigat trei puncte consecutive și a egalat situația pe tabelă în fața finalistei de anul trecut.

Bernadette Szocs, rezultat răsunător la WTT Champions Macao

Ocupanta locului 27 în lume a trecut în avantaj la seturi și a profitat de momentul bun, având 6-0 în setul 4, pe care l-a și câștigat, 11-3. Pentru Szocs, urmează duelul din optimi cu Jia Nan Yuan, care a trecut de Suthasini Sawettabut (11-7, 9-11, 16-14, 11-7).

„Am fost optimistă, am crezut în jocul meu. Am ştiut că nu am de pierdut nimic în faţa ei, aşa că am dat ce e mai bun şi am crezut în totalitate. Sunt fericită că am reuşit să înving o nouă jucătoare de top din China.

Ştiam că nu va fi uşor, dar sunt mândră de mine şi sper să continui în acelaşi fel. Aici, în Macao, mereu am jucat bine, aşa că sunt fericită să fiu aici şi să joc. Aici am obţinut unele dintre cele mai mari victorii din carieră, împotriva unor jucătoare din China, aşa că sunt încrezătoare şi voi încerca să fiu în top 10 mondial”, a spus Bernadette.

Reclamă

”Geniala Bernie a dat cotele peste cap în Macao”, e titlul de pe site-ul Federației Mondiale de tenis de masă. ”A furat din nou prima pagină”, au mai notat jurnaliștii.

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de World Table Tennis (@wtt)

Bernadette Szocs – Jia Nan Yuan 3-2, la WTT Champions Xinxiang 2023

Jia Nan Yuan, sportiva din China care evoluează pentru Franța, a fost adversara lui Bernadette și la WTT Champions Xinxiang 2023. Românca s-a impus cu 3-2, exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Aceasta va fi astfel cea de-a patra întâlnire dintre cele două. Bernadette se află în avantaj, după succesul din China (2-1), menționat mai sus.

”Sunt foarte fericită că am reuşit să o înving pe chinezoaica din Franţa la o competiţie atât de importantă. Ştiam că voi avea un meci foarte dificil împotriva ei. Am jucat foarte des cu ea, ne cunoaştem una pe alta, dar am fost foarte pregătită din toate punctele de vedere. Aşa că sunt foarte fericită„, spunea Bernadette Szocs pentru AS.ro.

Bernadette Szocs poate fi prezentă și la 2023 ITTF World Table Tennis Championships Finals, ce ca avea loc în perioada 20-28 mai, exclusiv în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 LIVE VIDEOCalificările din Formula 3 de la Imola sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României Vezi toate știrile
Citește și