Închide meniul

Bogdan Rath şi-a felicitat jucătorii, după ce România a încheiat pe locul 8 Campionatul European de polo: „Băieţii au încercat”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 16 ianuarie 2024, 17:41

Bogdan Rath şi-a felicitat jucătorii, după ce România a încheiat pe locul 8 Campionatul European de polo: „Băieţii au încercat

Bogdan Rath şi-a felicitat jucătorii

Bogdan Rath, selecţionerul naţionalei României de polo / Profimedia

Bogdan Rath şi-a felicitat jucătorii, după ce România a încheiat pe locul 8 Campionatul European de polo. Tricolorii au încheiat turneul final din Croaţia cu meciul pentru locul 7 cu Serbia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sârbii s-au impus cu 18-7, într-un meci care a fost transmis LIVE în AntenaPLAY. Finala competiţiei va fi în această seară, de la ora 21:15, LIVE în AntenaPLAY.

Bogdan Rath şi-a felicitat jucătorii, după ce România a încheiat pe locul 8 Campionatul European de polo

Pentru că a ajuns printre primele opt echipe ale continentului, România a obţinut calificarea la Campionatul Mondial de polo masculin. Competiţia va avea loc la Doha, în Qatar, în perioada 2-18 februarie 2024.

Bogdan Rath, selecţionerul României, i-a felicitat pe tricolori pentru prestaţia de la acest turneu final şi se gândeşte deja la competiţia de la Doha:

„Avem mult de muncă. Trebuie să îmbunătăţim totul. Acum ştim ce trebuie să îmbunătăţim. Nu avem mult timp la dispoziţie până la Doha, vom încerca să ne recuperăm rapid pentru că am rămas fără energie.

Reclamă

Sunt fericit pentru băieţi pentru că au încercat, au încercat până la final. Ok, au fost greşeli, dar vom încerca să le corectăm. Nimic mai mult”, a declarat Bogdan Rath, selecţionerul naţionalei României de polo masculin.

România revine astfel la Campionatul Mondial de polo masculin după o pauză de 11 ani. La Doha, tricolorii vor face parte din Grupa D, alături de Kazahstan, Ungaria şi Italia.

Lotul României pentru CE de polo masculin

Reclamă 4 / 0/3
  • 🤽🏻‍♂️Colodrovschi Silvian – EN Tourcoing
  • 🤽🏻‍♂️Țic Marius – CSA Steaua BA București
  • 🤽🏻‍♂️Vancsik Levente – CSM Oradea
  • 🤽🏻‍♂️Belenyesi David – CSM Oradea
  • 🤽🏻‍♂️Drăgușin Mihai – CSA Steaua BA București
  • 🤽🏻‍♂️Fulea Tudor – CSA Steaua BA București
  • 🤽🏻‍♂️Georgescu Vlad – CSA Steaua BA București
  • 🤽🏻‍♂️Neamțu Andrei – CSA Steaua BA București
  • 🤽🏻‍♂️Iudean Francesco – CSA Steaua BA București
  • 🤽🏻‍♂️Antipa Victor – CSA Steaua BA București
  • 🤽🏻‍♂️Țepeluș Andrei – CSA Steaua BA București
  • 🤽🏻‍♂️Bota David – CSA Steaua BA București
  • 🤽🏻‍♂️Vrânceanu Ionuț – CS Dinamo București
  • 🤽🏻‍♂️Lutescu Matei – CS Dinamo București
  • 🤽🏻‍♂️Prioteasa Andrei – Spandau 04 Berlin

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și