Închide meniul

Calificare dramatică pentru Steaua Bucureşti în sferturile de finală ale LEN Euro Cup la polo

Publicat: 23 martie 2024, 22:47 / Actualizat: 25 martie 2024, 17:35

Reclamă
Calificare dramatică pentru Steaua Bucureşti în sferturile de finală ale LEN Euro Cup la polo

Calificare dramatică pentru Steaua Bucureşti în sferturile de finală ale LEN Euro Cup la polo

Hepta

Calificare dramatică pentru Steaua Bucureşti în sferturile de finală ale LEN Euro Cup la polo. Steliştii s-au calificat după executarea loviturilor de departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua Bucureşti s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale LEN Euro Cup la polo pe apă, după ce a învins formaţia elenă Panionios Atena cu scorul de 20-18 (2-2, 3-2, 2-4, 4-2, 9-8), în urma aruncărilor de departajare, sâmbătă seara, în manşa secundă a optimilor de finală, în Bazinul Steaua din Capitală.

Calificare dramatică pentru Steaua Bucureşti în sferturile de finală ale LEN Euro Cup la polo

După 11-12 în tur, Steaua a câştigat cu 11-10 în bazinul propriu, golul care a trimis meciul la penalty-uri fiind marcat când mai erau două secunde din timpul regulamentar, de Răducu Alex Dincă. Steaua a revenit de la 9-10, punctând de două ori în ultimul minut, cealaltă reuşită fiind a lui Filip Klikovac, scrie agerpres.ro.

La penalty-uri, singurul care a ratat din 18 execuţii a fost Grigorios Kapetanakis, care a nimerit bara, David Bota aducând victoria roş-albaştrilor.

Golurile Stelei a fost înscrise de Vlad Georgescu 6, Andrei Neamţu 4, Răducu Alex Dincă 3, Tudor Fulea 2, David Bota 2, Filip Klikovac 1, Andrei Ţepeluş 1 şi Nebojsa Vuskovic 1.

Reclamă

Pentru oaspeţi au marcat Nikolaos Kopeliadis 5 goluri, Alexandros Evgenios Gounas 5, Konstantinos Gkiovetsis 4, Ioannis Papakos 2, Konstaninos Mourikis 1, Grigorios Kapetanakis 1.

Seară magică pentru Steaua București, campioana României la polo. Calificare dramatică în sferturile de finală ale LEN Euro Cup. Ce desfășurare, câte emoții! Grecii, învingători cu 12-11 în tur, conduceau cu 10-9 și la București, cu 1 minut și 6 secunde înainte de final! Steliștii s-au aruncat în atac, mai întâi Filip Klikovac a egalat la 10, am recuperat mingea și cu 2 secunde înainte de final Răducu Dincă a devenit eroul nostru. A dus Steaua în avantaj, 11-10, iar pentru desemnarea echipei calificate s-a trecut la executarea loviturilor de la 5 metri.
A fost nevoie de 18 penalty-uri pentru departajare. Grecii au ratat o singură aruncare, prin Kapetanakis. Aruncarea decisivă i-a revenit lui David Bota. Nu i-a tremurat mâna, a marcat și Steaua s-a calificat în sferturi! Bravo, băieți! O seară în care am retrăit spiritul Stelei!„, a scris Steaua Bucureşti pe reţelele de socializare.
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și