Închide meniul
Video

Loredana Toma a dezvăluit că s-a confruntat cu depresia! Mărturisiri emoţionante ale campioanei europene

Bogdan Stănescu Publicat: 29 februarie 2024, 22:50

Reclamă

Loredana Toma a dezvăluit că s-a confruntat cu depresia! Mărturisiri emoţionante ale campioanei europene

Loredana Toma, cu lacrimi în ochi în timp ce i se cânta imnul României/ captură AntenaPLAY

Zi-le, Loredana! Campioana europeană şi mondială la haltere de la Rapid şi-a primit deja mărţişorul în Giuleşti. Rapidista nu va uita niciodată, însă, cel mai dureros moment din viaţa ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dublă campioană europeană la haltere, anul ăsta, Loredana Toma a luptat cu depresia, după ce i-au fost interzise Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Campioana europeană Loredana Toma a dezvăluit că s-a confruntat cu depresia! Mărturisiri emoţionante ale campioanei europene

(n.r. Cât ai plâns?) Cât pentru toată viaţa adunat la un loc, cred că…  Nici eu n-am ştiut cum am trecut peste”, a spus Loredana Toma pentru AntenaSport.

Ca si calificată la Paris, românca cu braţe de fier e printre favorite la aurul olimpic. Loredana a ajuns la psiholog şi după cea mai cruntă accidentare din carieră.

Şold, inghinali, fesieri, toate, la pachet. Chiar am crezut că acolo va fi finalul, dar, din fericire, am trecut şi peste asta”, ne-a mai spus Loredana Toma.

Reclamă

Pentru Loredana, mărţişorul a venit mai devreme. Regina Europei a dat lovitura de începere în Giuleşti, la triumful Rapidului cu UTA.

Loredana Toma a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de haltere, LIVE în AntenaPLAY

Loredana Toma a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de haltere. Proba de 71 de kilograme s-a desfășurat luna aceasta, exclusiv în AntenaPLAY.

Loredana Toma s-a impus la smuls și la total. Loredana Toma este una dintre cele mai titrate halterofile din Europa şi a fost pusă şi pe afişul competiţiei.

Reclamă 4 / 0/3

Loredanei Toma i-a cântat imnul atunci când a urcat pe prima treaptă a podiumului la Campionatele Europene de anul acesta, LIVE în AntenaPLAY.

„Obiectivul meu este să îmi apăr titlul european şi, de ce nu, să fac un rezultat cât mai mare.Americanca este una dintre cele mai puternice adversare la categoria mea şi cred că va face un concurs interesant.

A fost şi este o motivaţie în plus, cred că sunt una dintre cele mai titrate sportive din Europa şi bănuiesc că de asta au decis să mă pună pe afiş. A fost plăcut să văd afişul. Nu sunt emoţii pentru calificarea la Jocurile Olimpice, important e să fiu sănătoasă”, a spus Loredana Toma înainte de competiţie.

Lotul României pentru CE de haltere de la Sofia

Cei 13 sportivi din lotul României pentru Campionatele Europene de la Sofia (12-20 februarie) au fost: Marian Cristian Luca (cat. 55 kg), Valentin Ionadi Iancu (cat. 61 kg), Tiberiu Ionuţ Donose (cat. 73 kg), Claudiu Sergiu Popa (cat. 96 kg), Paul Ioniţă (cat. 102 kg), Ioana Mădălina Miron (cat. 45 kg), Bianca Daniela Dumitrescu (cat. 45 kg), Mihaela Valentina Cambei (cat. 49 kg), Adriana Cosmina Pană (cat. 49 kg), Andreea Cotruţa (cat. 59 kg), Marinela Moroşan (cat. 59 kg), Loredana Elena Toma (cat. 71 kg) şi Alexandra Alexe (cat. 87 kg).

Mihaela Cambei a reuşit şi ea o performanţă uriaşă, obţinând 3 medalii de aur la Campionatele Europene de la Sofia, LIVE în AntenaPLAY.

„Nu aş şti ce ar gândi sportivele de la mine din categorie, dar cu siguranţă se vor teme puţin, pentru că nu ar şti la ce să se aştepte.

Am avut lacrimi în ochi. Nu aş putea să spun în cuvinte ceea ce se simte pe podium şi ceea ce trăim. Este ceva interior şi o bucurie extroardinar de mare de a fi cel mai bun şi de a face ţara mândră.

Reclamă

Mihaela Cambei, şi ea performanţă uriaşă la Europenele de anul acesta

Obiectivul meu este să nu mă întorc cu mâna goală, să mă întorc cu una din medaliile olimpice. Nu eu am ales sportul, sportul m-a ales pe mine. De aceea mă aflu în postura de a fi cea mai bună. A meritat sacrificiul, de mică mi-am dat seama că acest sport este pentru mine. De când m-am apucat de acest sport am fost concentrată pentru a fi cea mai bună.

Voi sărbători medaliile antrenându-mă, ca de obicei. Urmează Olimpiada de la Paris 2024 şi nu vreau să ratez nicio zi de antrenament”, a declarat Mihael Cambei, potrivit Federaţiei Române de Haltere.

Andreea Cotruţa a obţinut şi ea bronzul la categoria 59 de kilograme, în aceeaşi competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și