Închide meniul
Video

Cătălin Moroşanu se face actor. Care este primul rol primit de luptătorul K1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2020, 17:09 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:38

Producătorii de la Hollywood vor veni să-l vadă Moroşanu după ce va fi lansat filmul în care "Moartea din Carpaţi" joacă rolul unui fost luptător din Afganistan. În film, Moroşanu pleacă să-şi salveze fetiţa răpită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cântăreţul Mircea Eremia îi este partener. Cei doi se ţin de glume toată ziua, la filmări. "Când ne vine să râdem, mă uit în ochii lui şi ne obişnuim unul cu faţa celuilalt", a dezvăluit Moroşanu. Morosanu are şi un videoclip.

Nu va fi ultimul. Mircea Eremia ar cânta cu luptătorul. "Bineînţeles, hit ar fi cu siguranţă! Are toate calităţile pentru un prieten bun", a dezvăluit Eremia. Moroşanu e deschis şi pentru alte roluri. Totuşi, nu ar accepta să fimeze nud. "Nu, pentru că la burta pe care o am eu acum…nu aş vrea sa filmez nicio scenă nud. În plus, m-ar bate soţia acasă", a glumit Moroşanu.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și