Închide meniul

Ce salariu are „rechinul” David Popovici la CS Dinamo. Tânărul de 17 ani a devenit primul campion mondial la nataţie din România

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 iunie 2022, 14:08 / Actualizat: 21 iunie 2022, 15:34

Ce salariu are „rechinul David Popovici la CS Dinamo. Tânărul de 17 ani a devenit primul campion mondial la nataţie din România

David Popovici, campion mondial la proba de 200 metri liber

David Popovici, campion mondial / Profimedia

S-a aflat ce salariu are David Popovici la CS Dinamo. Tânărul de 17 ani a devenit primul campion mondial la nataţie din România. La masculin, ţara noastră nu a mai avut parte de medalii de aur la această competiţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

1 min 43 sec și 21 de sutimi a fost timpul obținut de David Popovici, un nou record mondial la juniori. Popovici e debutant la Mondialele de seniori.

Ce salariu are David Popovici la CS Dinamo

Imediat după Jocurile Olimpice, în septembrie 2021, David Popovici a venit la CS Dinamo chiar de la rivala CSA Steaua. El a fost curtat de colegii importante din Statele Unite ale Americii, dar a preferat să continue pregătirea în țară.

După ce a plecat din curtea „militarilor”, CS Dinamo, care aparține de Ministerul de Interne, a venit cu o ofertă pe placul noului fenomen din nataţie. Potrivit eurosport.ro, acesta încasează lunar suma de 7.000 de euro, sumă care vine de la bugetul de stat.

„David a avut contract cu clubul Steaua până în data de 31 august. După încheierea contractului, noi am căutat să semnăm cu un alt club. Am avut mai multe discuţii în acest sens. Am purtat multe negocieri, dar, în cele din urmă, am ales Dinamo pentru că a fost clubul care ne-a făcut cea mai bună şi de viitor ofertă. Alături de David va veni şi antrenorul lui, Adrian Rădulescu”, spunea Mihai Popovici în septembrie 2021, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, elogiu pentru David Popovici

Gigi Becali, patronul de la FCSB, laudă performanţa obţinută de David Popovici la Campionatul Mondial. Becali pune totul pe seama puterii divine şi a muncii depusă de sportiv.

David Popovici a scris istorie şi a devenit campion mondial la 200 metri liber.Înotătorul român a obţinut timpul de 1 min 43 sec şi 21 sutimi şi a stabilit un nou record mondial la juniori. Performanţa românului a impresionat toată ţara, chiar şi pe Gigi Becali.

Gigi Becali se numără şi el printre cei care i-au adus laude lui David Popovici, după succesul obţinut la Budapesta. Patronul celor de la FCSB a subliniat că în ciuda condiţiilor precare din sport pe care le are România, Popovici a reuşit o performanţă istorică.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne mai dă și nouă Dumnezeu câte o bucurie. Îl arată pe David, care îl invinge pe Goliat. Asta este numai putere dumnezeiască. Ei au bani, bazine… vitaminizare. Nu are bazinele voastre și a venit să vă câștige peste voi. Asta e numai putere dumnezeiască”, a declarat Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Camelia Potec, fascinată de performanţa istorică a lui David Popovici

Camelia Potec, campioană olimpică la proba de 200 de metri liber la Jocurile Olimpice din 2004, este de părere că David Popovici are toate şansele să devină unul dintre cei mai importanţi înotători din istoria sportului. Totodată, Potec susţine că tânărul de 17 ani a setat noi referinţe în sportul său.

„Sunt specialiști din domeniu și își dau seama că e un sportiv de excepție, care poate realiza lucruri extraordinare, care poate schimba partea aceasta cu înotul la superlativ. A dat peste cap multe lucruri care erau împământenite în sportul nostru.

Sunt multe lucruri tehnice pe care le-a adus în bazin. Nu o să ofer detalii despre partea tehnică, a partea antrenorului federal, a echipei tehnice. Pot să vorbesc de potențialul lui, este foarte mare. Doar cei din domeniu își dau seama la ce nivel poate ajunge”, a declarat Camelia Potec, pentru gsp.ro.

Recomandări
  • Ce salariu are David Popovici la CS Dinamo
  • Tânărul de 17 ani a devenit primul campion mondial la nataţie din România

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și