Închide meniul
Foto

Cea mai sculptată femeie din România a dezvăluit ce nu mănâncă niciodată: „E cel mai periculos!”

De Antena Sport
Publicat: 15 martie 2023, 19:21

Dianesa Preda, cea mai sculptată femeie din România, a dezvăluit ce nu mănâncă niciodată. Antrenoarea de fitness are un fizic spectaculos (VEZI GALERIA FOTO), care i-a adus marele trofeu la concursul de bodybuilding Arnold Sports Festival UK, din urmă cu doi ani. Pentru a arăta în acest fel, tânăra acordă o atenție uriașă regimului său alimentar. Dianesa a dezvăluit care sunt alimentele pe care le evită, pentru a fi în formă maximă.

Reclamă
Cea mai sculptată femeie România ce nu mănâncă niciodată

Dianesa Preda a devenit campioană la bodybuilding

Dianesa Preda a devenit campioană la bodybuilding / Colaj Instagram

Dianesa Preda a explicat cum trebuie să arate meniul unui pasionat de sport care își dorește să aibă o viață sănătoasă și să aibă un fizic de invidiat.

Reclamă

Cea mai sculptată femeie din România a dezvăluit ce nu mănâncă niciodată: „E cel mai periculos!”

Antrenoarea spune că trebuie să existe un echilibru în alimentație. Ea îi îndeamnă pe oameni să consume cât mai multe proteine, fructe și legume.

Reclamă

Totodată, cea mai sculptată femeie din România îi sfătuiește pe oameni să evite anumite alimente, precum junk food-ul și băuturile alcoolice.

Dianesa a dezvăluit că cel mai periculos „inamic” din punct de vedere al alimentației este obiceiul de a ronțăi câte ceva între mese.

„Pentru lifestyle, consider că nu ar trebui să ne privăm organismul de nimic, atât timp cât avem o alimentație echilibrată și lipsită de excese.

Însă, după cum știm cu toții, sunt câteva repere alimentare de care trebuie să ținem cont atunci când obiectivul nostru este să avem un corp tonifiat și anume consumul de proteine, legume (preferabil verzi), orez, cartofi, ovăz, ouă, fructe (afine, zmeură, căpșuni, banane).

Dianesa Preda a dezvăluit cum arată meniul său: „O Coca Cola n-a omorât pe nimeni”

De evitat: zahărul, băuturile alcoolice, mâncarea procesată, junk food-ul, obiceiul de a ronțăi mereu ceva, care e probabil și cel mai periculos.

(N.r. – Cât de nesănătoase sunt băuturile carbogazoase?) Sunt toxice în măsura în care le consumăm în exces, atât timp cât acea băutură carbogazoasă are 0 zahăr sau un conținut cât mai scăzut de zahăr, putem bea din când în când câte un pahar. O Coca Cola nu a omorât pe nimeni. Și eu o fac”, a spus Dianesa Preda, potrivit fanatik.ro.

Dianesa Preda se pregătește intens pentru următoarea competiție de bodybuilding, care se va desfășura în Marea Britanie.

„Prima competiție este Ben Weider UK și va avea loc în data de 8 aprilie 2023. În funcție de rezultat, antrenorul meu Auday Al-Ahmad va decide următorul concurs din calendar”, a mai declarat antrenoarea de fitness.

Dianesa Preda, campioană la bodybuilding: „Mă îngrășasem 20 de kilograme într-o lună”

Dianesa a dezvăluit ce a motivat-o cel mai mult în drumul său către succes. Cea mai „sculptată” femeie din România a avut probleme mari cu greutatea pe vremea când avea 18 ani.

Bruneta se îngrășase 20 de kilograme într-o lună, din cauza unui tratament medicamentos. Din acel moment, Dianesa Preda și-a schimbat radical stilul de viață și a ajuns să aibă un fizic de invidiat.

„La vârsta de 18 ani mi s-au prescris anticoncepționale, iar în urma tratamentului am luat în greutate aproximativ 20 kilograme în doar o lună.

A fost momentul când am început să acord o atenție deosebită alimentației, cu atât mai mult cu cât, deși făceam eforturi alimentare și fizice, nu se stabiliza. Fluctuațiile de greutate într-un timp scurt sunt foarte periculoase”, a spus Dianesa Preda, pentru fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea