Închide meniul
Foto

Ea este cea mai „sculptată” femeie din România: „Mă îngrășasem 20 de kilograme într-o lună”. Cum arată acum

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 martie 2023, 16:36

Ea este cea mai „sculptată” femeie din România: „Mă îngrășasem 20 de kilograme într-o lună”. Cum arată acum

Dianesa Preda este cea mai "sculptată" femeie din România

Dianesa Preda este cea mai "sculptată" femeie din România / Colaj Instagram

Dianesa Preda este cea mai „sculptată” femeie din România. Bruneta este pasionată de sport și lucrează ca antrenoare de fitness. Când nu este în sala de forță, tânăra face furori la concursurile de bodybuilding. Dianesa a impresionat toți jurații și a devenit campioană la Arnold Sports Festival UK, în 2021. Dianesa a dezvăluit cum arată bărbatul ideal din viața ei. Sportiva nu își face însă speranțe mari că își va găsi prea curând alesul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dianesa Preda și-a urmat visul uriaș și a devenit campioană la bodybuilding. Ea atrage toate privirile atât la sala de fitness și la concursuri, cât și în mediul online, cu pozele provocatoare pe care le postează (VEZI GALERIA FOTO).

Ea este cea mai „sculptată” femeie din România: „Mă îngrășasem 20 de kilograme într-o lună”

Dianesa a dezvăluit ce a motivat-o cel mai mult în drumul său către succes. Cea mai „sculptată” femeie din România a avut probleme mari cu greutatea pe vremea când avea 18 ani.

Bruneta se îngrășase 20 de kilograme într-o lună, din cauza unui tratament medicamentos. Din acel moment, Dianesa Preda și-a schimbat radical stilul de viață și a ajuns să aibă un fizic de invidiat.

„La vârsta de 18 ani mi s-au prescris anticoncepționale, iar în urma tratamentului am luat în greutate aproximativ 20 kilograme în doar o lună.

Reclamă

A fost momentul când am început să acord o atenție deosebită alimentației, cu atât mai mult cu cât, deși făceam eforturi alimentare și fizice, nu se stabiliza. Fluctuațiile de greutate într-un timp scurt sunt foarte periculoase”, a spus Dianesa Preda, pentru fanatik.ro.

Cum a ajuns Dianesa Preda să aibă un fizic de invidiat: „Secretul meu este să nu trișez!”

Dianesa Preda a dezvăluit care este secretul său. Campioana din bodybuilding se axează pe două elemente în timpul antrenamentelor de la sala de forță: disciplină și constanță.

„Forma în care sunt astăzi are două ingrediente de bază: disciplină și constanță. Spun, în primul rând, disciplină pentru că e foarte important să te autoeduci alimentar, să urmezi planul de antrenament, să ai un program foarte strict. În al doilea rând, să fii constant și perseverent este esențial.

Reclamă 4 / 0/3

Forma se obține în timp, cu răbdare și constanță, nu te poți antrena 8 ore într-o zi , iar alte 2, 3, 5 zile să nu treci pe la sală. Efortul trebuie să fie susținut și constant, doar așa poți obține rezultatele mult dorite.

La aceste ingrediente, adăugăm un regim alimentar adecvat formei pe care dorim să o obținem, antrenamente specifice fiecărei grupe musculare, cardio, hidratare, și nu în ultimul rând somn!

Iar secretul meu este să nu trișez. Nu există excepții: caloriile îngurgitate nu sunt egale cu caloriile consumate la antrenament. Așadar, nu există ‘reglez mâine ce am stricat azi'”, a mai declarat Dianesa, pentru sursa citată.

Dianesa Preda a dezvăluit ce bărbat își dorește în viața ei: „Posibil să rămân cu pisica!”

Programul intens și strict al antrenoarei de fitness îi dă mari bătăi de cap când vine vorba de relații. Dianesa Preda a dezvăluit că se află în căutarea unui bărbat impunător, de la care să aibă lucruri bune de învățat.

Bruneta și-ar dori să aibă alături un adevărat gentleman. Din acest punct de vedere, Dianesa este ușor sceptică.

„Sunt singură de ceva timp, întrucât acest sport îmi ocupă foarte mult timp, iar programul meu este unul greu de tolerat: mă trezesc zilnic la 4 dimineața și la 21.30 dorm. Nu am și nu am avut niciodată un tipar al bărbatului ideal.

Însă, cu siguranță, trebuie să fie matur și puternic. Vreau să fiu eu cea care învață de la el. Și am nevoie de cineva impunător și un gentleman desăvârșit. Iar cum galanteria a murit demult în țară noastră, posibil să rămân cu Luna, pisicuța mea”, a mai spus Dianesa Preda.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și