Închide meniul

Cinci borne impresionante din documentarul „În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania”

Reclamă

Publicat: 30 martie 2024, 13:11

Cinci borne impresionante din documentarul În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania”

Cinci borne impresionante din documentarul „În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania”

Edi Iordănescu, la conferinţa de presă / AntenaSport

Cinci borne impresionante din documentarul „În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania”. FRF a făcut noi dezvăluiri despre documentarul calificării naţionalei României la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din 17 mai în cinematografele din toată țara, distribuită de Forum Film, povestea calificării tricolorilor la EURO 2024 propune o perspectivă unică și autentică asupra călătoriei echipei naționale spre turneul final din Germania, scrie frf.ro.

Cinci borne impresionante din documentarul „În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania”

În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania” este povestea nefardată a drumul parcurs de tricolori de la startul preliminariilor EURO 2024 până la obținerea calificării la turneul final.

Așadar, spectatorii vor descoperi cele mai interesante momente din aproape 1.000 de minute de video reprezentând cele 10 partide disputate de România în 2023, imagini în exclusivitate din vestiarul și din cantonamentul tricolorilor, interviuri speciale și multe alte surprize!

Dincolo de țările acoperite prin filmările realizate pe parcursul preliminariilor, Andorra, Kosovo, Elveția și Ungaria, unde am jucat contra reprezentativelor din Belarus și Israel, echipa de producție a filmului a realizat interviuri și alte filmări cu jucătorii atât pe teritoriul României, cât și în Italia, Arabia Saudită și Spania, la cluburile unde activează o parte dintre ei.

Reclamă

Sunt 8 țări de pe două continente în care s-a filmat parcursul tricolorilor spre EURO 2024!

O componentă specială a filmului o reprezintă interviurile filmate cu minimum 4 camere fiecare și în care sunt protagoniști fotbaliștii tricolori, membrii staff-ului echipei naționale, jurnaliștii care au urmărit îndeaproape parcursul României în preliminarii.

Nu mai puțin de 22 de interviuri care potențează proiectul și oferă românilor o perspectivă amplă asupra tuturor trăirilor și momentelor din spatele sărbătorii trăite împreună!

Reclamă 4 / 0/3

Per total, 160 de ore de material video din care s-a realizat filmul.

Pentru prima oară camera video a intrat cu adevărat în culisele unei echipei naționale și împărtășește acum publicului radiografia elocventă a vieții din spatele gazonului și a meciurilor.

Sunt peste 100 de ore de filmări din cantonamentele echipei naționale, din timpul antrenamentelor, al deplasărilor în străinătate, totul pas cu pas și etapă cu etapă documentat! În plus, 4 ore de imagini chiar din vestiarul tricolorilor, dinaintea meciurilor, din pauze și de la finalul acestora!

Dincolo de munca regizorală a lui Remus Achim, un veritabil lot de profesioniști a contribuit la realizarea producție. Este vorba de 7 specialiști video care au realizat filmările propriu-zise, 3 editori video, 4 documentariști și specialiști în comunicare, 2 coordonatori pentru sonorizare, 2 scenariști și alți 2 pentru colorizarea filmului!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, dezamăgit după înfrângerea lui Rapid: „Fotbalul câteodată e nedrept” 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și