Închide meniul

Claudia Nechita s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

Reclamă

Publicat: 6 iunie 2021, 19:53 / Actualizat: 25 iulie 2022, 19:23

Claudia Nechita s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

Instagram lacry.box.romania

Claudia Nechita s-a calificat la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

Claudia Nechita s-a calificat la Jocurile Olimpice! În turneul de calificare de la Paris, în limitele categoriei 57 de kg, Claudia Nechita a cîştigat în faţa campioanei mondiale din 2018, nemţoaica Ornella Wahner, iar în partida decisivă, eleva lui Adrian Lăcătuş a trecut, cu 5-0, de reprezentanta Turciei, Guldagi Aycan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudia Nechita s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Este al doilea sportiv român calificat la JO Tokyo 2020 la box, după Cosmin Gîrleanu.

În turneul de calificare de la Paris, în limitele categoriei 57 de kg, Claudia Nechita a cîștigat în fața campioanei mondiale din 2018, nemțoaica Ornella Wahner iar în partida decisivă eleva lui Adrian Lăcătuș a trecut cu 5-0 de reprezentanta Turciei, Guldagi Aycan. Felicitări, Claudia! Ea este al doilea sportiv român calificat la JO Tokyo 2020 la box, după Cosmin Gîrleanu„, se anunţă în comunicatul COSR.

Felicitări, felicitări si iar felicitări omului meu de suflet in care am crezut inca din prima clipă. Nu sunt cuvinte ca sa explic cat de mandra sunt de tine. Amândouă știm ca ăsta a fost țelul pentru care am muncit toți anii ăștia. Meriți din plin această calificare. Ne ai facut cu adevărat mandri. HAI ROMÂNIA!

Reclamă

Amânate un an din cauza pandemiei de coronavirus, Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc în perioada 23 iulie – 8 august.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Lacramioara Perijoc (@lacry.box.romania)

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și