Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Claudia Nechita se va lupta pentru România la Tokyo. În afară de box, se pricepe şi la fotbal! „Dacă facem o echipă, ne batem cu oricine”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 25 iunie 2021, 20:25 / Actualizat: 26 iunie 2021, 0:04

Claudia Nechita se va lupta pentru România la Tokyo. În afară de box, se pricepe şi la fotbal! „Dacă facem o echipă, ne batem cu oricine

as.ro

Claudia Nechita şi Adrian Lăcătuş, invitaţi la AS.ro LIVE

Claudia Nechita are 28 de ani. De box s-a apucat când avea doar 13 ani şi jumătate. Colegii o ştiau de frică la şcoală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudia Nechita şi Adrian Lăcătuş, invitaţi la AS.ro LIVE

„Le era frică de mine puţin. Mă respectau pentru ce făceam. Eram văzută altfel decât celelalte colege.

Este greu, dar nu mai contează. Când ajungi să îţi îndeplineşti obiectivele pe care ţi le-ai propus, nu mai contează toată munca pe care ai depus-o”, a povestit Claudia.

Sportiva şi-a tatuaj cercurile olimpice înaintea a obţine calificarea la Tokyo.

„Când m-am apucat, nu ştiam cu ce se mănâncă boxul. Nu ştiam de Olimpiadă sau de Campionatul European şi Campionatul Mondial”, a mai spus Nechita, care a cochetat şi cu fotbalul.

Reclamă

Şi celelalte fete din lotul de box ştiu să dea cu piciorul în minge.

„Sunt zile din program când o fac (n.r. le las să joace fotbal). Se şi pricep, se şi descarcă. E altceva decât boxul. Merită tot respectul pentru asta. N-avem timp, dar dacă fac o echipă din fete, ne putem bate cu orice (n.r. râde)”, a spus Adrian Lăcătuş, la AS.ro LIVE.

Claudia Nechita: „E o fericire pe care nu o pot descrie în cuvinte”

La începutul lunii, în turneul de calificare de la Paris, în limitele categoriei 57 de kg, Claudia Nechita a cîştigat în faţa campioanei mondiale din 2018, nemţoaica Ornella Wahner, iar în partida decisivă, eleva lui Adrian Lăcătuş a trecut, cu 5-0, de reprezentanta Turciei, Guldagi Aycan.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă cu câteva luni în urmă doar când mă gândeam la calificări simțeam un fior în stomac, acum trăiesc momentele în care visam că o să mă calific la Olimpiada de la Tokyo și e o fericire pe care nu o poți descrie în cuvinte! Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am trăit aici! Sunt fericită că am reușit prin victoriile mele să aduc zâmbete si fericire în sufletele tuturor oamenilor care mă cunosc și care mă respectă pentru ceea ce fac!”, a scris pugilista pe Facebook, după ce a obţinut biletele pentru Tokyo.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și