Închide meniul
Video

Considerată "trădătoare", prinţesa războinică Belbiţă s-a întors în România! "Am fost testată de 7 ori, cred"

Antena Sport Publicat: 20 iulie 2020, 17:23

Reclamă

Asta chiar dacă, în momentul plecării în Canada spunea "mă puteţi considera trădătoare, chiar nu îmi pasă".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belbiţă a slăbit 14 kilograme pentru duelul de pe insula luptelor. Cu ajutorul mamei, singura româncă din UFC îşi face toate poftele acasă.

"Evident că am mâncat ciocolată încă din aeroport. Nici măcar nu am aşteptat să ajung acasă ca să mă înfing în primul tort. Azi dimineaţă m-am trezit la ora 5 şi primul lucru, m-am dus la frigider pentru că mai aveam tort de îngheţată în frigider", a spus Belbiţă. 

"Acum, asta e. Am dureri, nu pot să dorm decât pe spate, nu pot să mă schimb singură. Mami mă ajută să-mi dau tricourile jos şi să le pun înapoi", a mai spus Diana.

Mai mult decât durerea pe care o am fizic, e durerea pe care am avut-o şi pe care încă o am sufleteşte. Mi-am simţit efectiv sufletul aruncat aşa în aer", a mai spus Belbiţă. 

Reclamă

Nici coronavirusul nu o mai sperie pe prinţesa razboinică după experienţa de pe insula luptelor.

"Am fost testată de 7 ori, cred. Numai în ultima săptămână înainte de luptă. Aşa că pot să spun că sunt omul care cred că a devenit imun la virus", a încheiat Diana.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 15:00 LIVE VIDEOCrawley – Crewe 0-0, în AntenaPLAY. Finala play-off-ului de promovare în League One 14:45 Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:28 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-0. Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene între Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă Vezi toate știrile
Citește și