Închide meniul

Corona Braşov a câştigat în premieră Erste Liga! Victorii categorice pentru braşoveni în ultimul act

Alex Masgras Publicat: 10 aprilie 2024, 21:20

Reclamă
Corona Braşov a câştigat în premieră Erste Liga! Victorii categorice pentru braşoveni în ultimul act

Corona Braşov a câştigat în premieră Erste Liga! Victorii categorice pentru braşoveni în ultimul act

Corona Braşov, în finala Erste Liga / Facebook Corona Braşov

Corona Braşov a câştigat în premieră competiţia regională de hochei pe gheaţă Erste Liga, după ce a învins formaţia maghiară FTC-Telekom cu scorul de 4-1 (1-0, 1-0, 2-1), miercuri seara, pe Patinoarul Olimpic din Braşov, în cel de-al patrulea meci al finalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corona s-a impus cu 4-0 la general în finala desfăşurată după sistemul cel mai bun din şapte meciuri.

Corona Braşov a câştigat în premieră Erste Liga! Victorii categorice pentru braşoveni în ultimul act

După 5-3 şi 4-0 în primele două meciuri, de la Budapesta, Corona s-a impus şi la Braşov, cu 5-2 şi 4-1.

Judd Blackwater (07:28), Albert Zaghidulin (30:54), Philippe Cornet (49:15) şi Pal Krisztian Szabo (57:25) au înscris, miercuri seara, la Braşov.

Corona Braşov a jucat finala Erste Liga pentru a treia oară, după ce le-a pierdut pe cele din 2014 (în faţa slovacilor de la HC Mikron Nove Zamky) şi 2021 (în faţa formaţiei SC Miercurea Ciuc).

Reclamă

Ferencvaros a câştigat trofeul în 2019 (cu SC Miercurea Ciuc), dar a mai jucat finala în 2022 (cu SC Miercurea Ciuc) şi 2023 (cu ACSH Gheorgheni).

România a câştigat campionatul româno-maghiar pentru a şasea oară, ultimele patru ediţii revenind echipelor tricolore. HC Csikszereda a câştigat ediţia inaugurală (2009), Sport Club Miercurea Ciuc s-a impus de trei ori (2011, 2021, 2022), iar ACSH Gheorgheni a câştigat o dată (2023).

Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY). Canada, SUA sau Finlanda luptă pentru aur. Cum arată grupele

Campionatul Mondial de hochei se va disputa în perioada 10-26 mai şi va fi transmis live în AntenaPLAY. Competiţia se va disputa în Cehia şi va avea la start 16 echipe. Cele 16 echipe naţionale au fost împărţite în două grupe de câte 8. Acestea vor juca după sistemul fiecare cu fiecare, iar primele patru selecţionate din fiecare grupa vor ajunge în sferturile de finală.

Reclamă 4 / 0/3

Austria, Canada, Danemarca, Finlanda, Franţa, Germania, Kazakhstan, Letonia, Norvegia, Slovacia, Suedia, Elveţia şi Statele Unite au obţinut calificarea la Mondialul din Cehia, fiind între primele 14 locuri la Mondialul din 2023.

Marea Britanie şi Polonia au obţinut promovarea din Divizia 1, Grupa A, în timp ce Cehia se află la start din postura de ţară gazdă a competiţiei.

Grupele Campionatului Mondial de hochei

Grupa A

  • 1. Canada
  • 2. Finlanda
  • 3. Elveţia
  • 4. Cehia
  • 5. Danemarca
  • 6. Norvegia
  • 7. Austria
  • 8. Marea Britanie

Grupa B

  • 1. Statele United
  • 2. Germania
  • 3. Suedia
  • 4. Slovacia
  • 5. Letonia
  • 6. Franţa
  • 7. Kazakhstan
  • 8. Polonia

Meciurile din faza grupelor se vor desfăşura în perioada 10-21 mai. Sferturile sunt programate pe 23 mai, semifinalele se vor juca pe 25 mai, iar finala mică şi cea mare vor stabili medaliatele pe 26 mai.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și