Închide meniul

Coronavirusul face o nouă victimă în lumea sportului! Un fost mare atlet din Italia a decedat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2020, 11:05 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Coronavirusul face o nouă victimă în lumea sportului! Un fost mare atlet din Italia a decedat

Zuma Press / Ramiro Agustin Vargas Tabares via Hepta

Donato Sabia a fost finalist la două ediții ale Jocurilor Olimpice

Acesta s-a stins din viață la spitalul San Carlo din Potenza, la două săptămâni după ce a fost internat. Donato Sabia a fost una dintre figurile emblematice ale atletismului italian din anii '80. S-a clasat pe locul 5 la Jocurile Olimpice de la Los Angeles și pe locul 7 la cele din Seul, în proba de 800 de metri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Și tatăl fostului atlet a murit din cauza coronavirusului

Gazzetta dello Sport anunță că și tatăl lui Donato Sabia a decedat din cauza coronavirusului, în urmă cu doar o săptămână.

Cel mai probabil, fostul atlet a contractat virusul de la tatăl său. Medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața, dar n-au reușit, cu toate că starea lui dăduse unele semne de îmbunătățire în ultimele zile.

 Italia rămâne țara cea mai afectată de pandemia de coronavirus din întreaga lume, cu peste 17.000 de decese. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21
apr.
0:08
„100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2
23:51 Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?” 23:42 Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti 23:31 Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului 23:20 „Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2 23:13 Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!” 23:10 Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!” 23:00 „VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2! 22:53 Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?” 22:49 „Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2! Vezi toate știrile
Citește și