Închide meniul

Coronavirusul i-ar putea spulbera visul! "Nu știu dacă mai trăiesc încă un an"

Antena Sport Publicat: 5 mai 2020, 11:23 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Coronavirusul i-ar putea spulbera visul! "Nu știu dacă mai trăiesc încă un an"

RTLToday

Mary Wilson încă mai speră să poată participa la Jocurile Paralimpice

  • Mary Wilson suferă de scleroză multiplă
  • Britanica se teme că nu va mai apuca să joace la Jocurile Paralimpice
  • Competiția a fost amânată cu un an din cauza pandemiei de coronavirus

Femeia suferă de scleroză multiplă, boală care afectează sistemul nervos central, pe care a descoperit-o în 2014. Cu toate acestea, Mary Wilson este o luptătoare: a supraviețuit unui atac militar în Afghanistan, a fost amenințată cu moartea în Uganda și a escaladat toți cei 282 de munți din Scoția.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Visul său de a participa la Jocurile Paralimpice este acum în pericol. Ar fi prima ediție la care ar intra în cursa pentru medalii, dar amânarea cu un an i-a dat planurile peste cap. 

Mary Wilson: "Nu știu dacă mai trăiesc un an"

"Îmi afectează șansele, nu știu dacă mai trăiesc încă un an, dar este totuși o perioadă în care mă pot antrena din greu. Corpul meu nu mai răspunde așa cum trebuie, din cauza sclerozei multiple, dar decizia luată este cea corectă. 

Reclamă

Sinceră să fiu, competițiile ar fi trebuit amânate mai repede. S-au gândit cam mult și oamenii din alte țări mureau, din cauza virusului", a declarat Mary Wilson pentru RTL Today. 
 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica
Liga 1 • 29 apr., 21:23
Mihai Stoica are Covid şi nu va sta pe bancă la FCSB – FC Argeş: „Am dorit să celebrez prin muncă 1 Mai muncitoresc”
Anastasiia Laletina
Alte sporturi • 9 mart., 18:16
Ucraineanca Anastasiia Laletina s-a retras de la Jocurile Paralimpice de la Beijing. Tatăl ei a fost luat prizonier de ruşi: „Nu a mai putut participa”
Italienii nu se joacă! Jucătorii care nu se vaccinează nu pot juca în Serie A
Fotbal extern • 30 dec., 19:35
Italienii nu se joacă! Jucătorii care nu se vaccinează nu pot juca în Serie A
Edi Iordănescu, convins că nu mai avea viaţă lângă Gigi Becali
Fotbal intern • 5 oct., 8:42
FCSB, lovită de COVID-19! Trei fotbaliști au fost infectați cu Sars-Cov-2! Cine sunt jucătorii pe care Edi Iordănescu nu se va putea baza
Monica Anghel, mulţumiri pentru Gigi Becali
Diverse • 2 oct., 21:00
FOTO
Monica Anghel a trecut prin momente de coşmar. Dezvăluirile emoţionante ale vedetei: „Vreau să îi mulţumesc mai ales lui Gigi Becali!”