Închide meniul
Video

Crăciun de poveste pentru Simona Radiş! Campioana olimpică, cu gândul la un nou aur la Jocurile Olimpice de la Paris

Viviana Moraru Publicat: 29 decembrie 2023, 22:21

Reclamă

Crăciun de poveste pentru Simona Radiş

Simona Radiş, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Simona Radiş a avut parte de un Crăciun de poveste. Campioana olimpică a sărbătorit în cel mai tradiţional stil, în Bucovina natală! Canotoarea de aur şi-a amintit de toate năzbâtiile din copilărie şi de locurile preferate de joacă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Acesta a fost locul de joacă. Valea unde ma dădeam cu sania alături de prietenii mei. Am prins câteva ierni când zăpada era mult mai mare decât mine. (N.r. Ţi-e dor de locul acesta?) Mereu îmi este dor, fiindcă este acasă”, a declarat Simona Radiş.

Crăciun de poveste pentru Simona Radiş

Acasă la părinti, în comuna Avrămeni – Suceava, campioana olimpica Simona Radis a retrăit Crăciunul copilăriei.

„Absolut tot timpul când vin acasa şi sunt întrebata de mama: „Ce vrei să mănânci?” primul lucru pe care-l spun e ciorba de sfeclă roşie”, a mai spus Simona Radiş.

Simona a plecat de acasă acum 10 ani, pentru canotaj, cand abia primise buletinul

Reclamă

„Îmi plăcea foarte mult să merg la pădure, să culeg ghiocei de pădure, toporaşi. Stăteam în stradă cu prietenii până se întuneca afară şi strigau părinţii, cât îi ţineau plămânii, să mergem sa mâncăm. Am făcut foarte multe posne. Mă căţăram în toţi copacii, din mulţi am şi picat”, a mai declarat Radiş

Simona îi împăca pe parinţi la treburile casei: „Am fost şi eu cu părinţii pe câmp cât eram mica, eram cu sora mea, noi aveam grijă de animale, cât erau ei pe câmp. Sunt epice certurile pe care le aveam cu sora mea. Ne auzeau vecinii cum ne certam şi ne luam la bataie”, a mărturisit Simona Radiş.

Cu gândul la încă un aur olimpic, alături de prietena Bodnar, Radiş s-a antrenat şi în ziua de Crăciun.

Reclamă 4 / 0/3

„În unele zile pedalez, fac bicicleta. În alte zile vâslesc pe ergometru. (N.r. Le-ai adus special de la Bucuresti, aici?) Special de la Bucureţti pentru acest liber. Aici avem ergometrul, care acum este împărţit în două jumătăţi. Fix aici îl întind şi.. îmi fac antrenamentul.

La Paris cred că o să mă bucur mai mult decât la Tokyo. Atunci eram mică. Acum ştiu cât de mişto şi cât de minunat a fost. Nu cred că ne va sta nimeni în cale. (N.r. De ce? Ce aveţi voi?) Suntem drăcoase!

După Paris va urma o vacanţă lungă, sper să primim 3 luni de liber total”, a declarat Simona Radiş.

În a doua zi de Crăciun, prietenele Radiş şi Bodnar au îmbrăcat straiele bucovinene şi au încins hora moldovenească la un eveniment: „Ancuţa este ca o sora, suntem de nedespărţit”, a completat Simona Radiş.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
Vezi toate știrile
Citește și