Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

”CRZ Team”, aventuri cu Dacia neagră! Povești fabuloase din lumea raliului: ”Am plecat cu mașina de curse, pe străzi, până la Timișoara!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 16 iunie 2021, 15:37

”CRZ Team”, aventuri cu Dacia neagră! Povești fabuloase din lumea raliului: ”Am plecat cu mașina de curse, pe străzi, până la Timișoara!”

AS.ro

”CRZ Team”, aventuri cu Dacia neagră!

”CRZ Team”, aventuri cu Dacia neagră! Răzvan Trișnevschi și Traian ”Codruț” Arsenescu fac echipă de 22 de ani. Cei doi și-au amintit la AS.ro LIVE de debutul lor în raliu. Aceștia au mers până la Timișoara cu mașina de curse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trebuia să trecem acolo ”CRZ Family”. Răzvan este singurul pilot care are câți navigatori vrea el. Mă are pe mine, o are pe soția sa și se mai găsesc vreo doi trei, în caz de necesitate”, a povestit Arsenescu la începutul emisiunii AS.ro LIVE.

”CRZ Team”, aventuri cu Dacia neagră

Trișnevschi și Arsenescu au plecat la Timișoara după o hartă pe care le-a desenat-o bunicul primului.

La Timișoara am plecat în baza unei hărți făcute de bunicul lui Răzvan. Un GPS off-line. Trebuie să treci pe acolo, pe acolo, acolo trebuie să faci dreapta. Excepțional făcută. Aveam o Dacie și am zis să mai montăm un eșapament, pentru a nu face zgomot.

Noi am plecat cu mașina de curse până la Timișoara, pe străzi. Se aduna lumea ca la urs. Era și o Dacie neagră. Ne-a oprit un polițist, și-a făcut cruce și ne-a dat drumul să mergem mai departe”, au povestit Arsenescu și Trilnevschi la AS.ro LIVE.

Reclamă

Trișnevschi și Arsenescu au participat la ”Raliul Timișoarei”

Ajunși la Timișoara după mai multe aventuri, Trișnevschi și Arsenescu au vrut să renunțe când au văzut că erau singurii cu o Dacie.

Când am ajuns la Timișoara, am vrut să plec acasă. Am fost pe punctul de a începe să plâng și să plec acasă. Nu mai era nicio Dacie. Erau numai super mașini pentru vremea aia. Dacia mea era din 84, dar adusă din Germania”, și-a amintit Răzvan Trișnevschi.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și