Închide meniul
Video

CS Dinamo Bucureşti, campioană naţională la rugby, după o pauză de 15 ani

Antena Sport Publicat: 9 decembrie 2023, 16:43 / Actualizat: 12 decembrie 2023, 15:01

Reclamă

CS Dinamo Bucureşti, campioană naţională la rugby, după o pauză de 15 ani

CS Dinamo, campioană a României - Antena Sport

CS Dinamo Bucureşti e din nou campioană naţională la rugby, după o pauză de 15 ani. Dinamo a câştigat primul său titlu de campioană naţională la rugby după o pauză de 15 ani, prin victoria cu scorul de 17-13 (6-6) cu CSM Ştiinţa Baia Mare, sâmbătă, în finala Ligii Naţionale, pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf din Capitală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştiinţa Baia Mare câştigase ultimele patru titluri. Dinamo şi-a trecut în palmares al 17-lea titlu de campioană naţională, precedentul datând din 2008.

CS Dinamo Bucureşti, campioană naţională la rugby, după o pauză de 15 ani

Mihai Graure a reuşit singurul eseu al dinamoviştilor în finală, iar Jondre Williams a marcat din patru lovituri de pedeapsă.

Punctele ”zimbrilor” au fost înscrise de Mihai Lămboiu (eseu) şi Paul Popoaia (două lovituri de penalitate şi o transformare).

SCM USV Timişoara a obţinut medaliile de bronz, după ce a trecut în finala mică de CSA Steaua Bucureşti cu scorul de 26-8, chiar în Ghencea. Lucian Mureşan (SCM USV) a fost desemnat omul meciului.

Reclamă

În partida pentru locurile 5-6, CSU ELBI Cluj a dispus de CS Politehnica Iaşi cu 41-9, având cel mai bun om în Paul Herman. Duelul pentru poziţiile 11-12 s-a încheiat cu victoria formaţiei RC Griviţa, 29-3 cu Ştiinţa Petroşani.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 16:19 Kazahstan – Suedia (17:20) și Canada – Norvegia (21:20) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Continuă spectacolul la CM de hochei 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” Vezi toate știrile
Citește și