Închide meniul

CSM Oradea a câştigat dramatic primul meci din Liga Campionilor la polo

Publicat: 8 octombrie 2024, 21:45 / Actualizat: 8 octombrie 2024, 23:10

Reclamă
CSM Oradea a câştigat dramatic primul meci din Liga Campionilor la polo

CSM Oradea a câştigat dramatic primul meci din Liga Campionilor la polo

Facebook CSM Oradea

CSM Oradea a câştigat dramatic primul meci din Liga Campionilor la polo. CSM Oradea a debutat cu o victorie în Grupa A a Ligii Campionilor la polo pe apă masculin, 11-10 (5-2, 2-1, 4-5, 0-2) cu echipa germană Waspo Hannover 1898, marţi seara, în deplasare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Orădenii, medaliaţi cu bronz în ediţia trecută a Superligii Naţionale, au început în forţă, iar avantajul obţinut în primul sfert (5-2) s-a dovedit a fi decisiv în cele din urmă.

CSM Oradea a câştigat dramatic primul meci din Liga Campionilor la polo

CSM Oradea a condus tot meciul, dar pe final echipa gazdă s-a apropiat ameninţător. Pentru orădeni au înscris Ivan Gusarov (3 goluri), David Belenyesi (2), Filip Gardasevic (2), Flavius Nichita Ilisie (1), Levente Vancsik (1), Tommaso Stefan Insinna (1) şi Tiberiu Negrean (1), scrie agerpres.ro.

Golurile gazdelor au fost reuşite de Antonio Buha (3), Lukas Kuppers (2), Denis Strelezkij (2), Marko Macan (1), Aleks Sekulic (1), Nikola Milardovic (1). În celălalt meci al grupei, tot marţi seara, VK Novi Belgrad a învins-o pe teren propriu pe CSA Steaua Bucureşti 11-7 (3-3, 1-1, 2-2, 5-1).

Pe 15 octombrie, în etapa a doua, se vor juca partidele Steaua – Waspo Hannover 1898 şi CSM Oradea – VK Novi Belgrad.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:20

Mircea Lucescu, gest uriaş pentru Mihai Lixandru: „Dacă el face asta, nu e o palmă pentru cei de dinainte?!”

23:18

Frances Tiafoe şi-a cerut scuze după ce a înjurat un arbitru de scaun! Mesajul tenismenului american

22:51

EXCLUSIVDenis Alibec a spus care e cel mai mare vis al Generaţiei de Suflet: „O să dăm totul pentru asta”!

22:46

Mihai Stoica, anunţ teribil la FCSB! Titularul care ratează meciurile cu Dinamo, Rangers şi Rapid: „Nu poate interveni!”

22:21

Scene scandaloase cu Gigi Becali şi Mihai Stoica de faţă: „Să-ţi batem copiii! Era o doamnă scuipată din cap până în picioare!”

22:05

Gigi Becali, judecat miercuri de Comisia de Disciplină! FCSB riscă depunctarea! Decizia pe care a luat-o patronul roş-albaştrilor

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 5 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și