Închide meniul

Decizie incredibilă la Campionatele Mondiale de ciclism! Cadou straniu primit de un ciclist paralimpic la Glasgow

Alex Masgras Publicat: 15 august 2023, 19:26

Reclamă
Decizie incredibilă la Campionatele Mondiale de ciclism! Cadou straniu primit de un ciclist paralimpic la Glasgow

Decizie incredibilă la Campionatele Mondiale de ciclism

Ricardo Ten Argiles / Profimedia

Decizie incredibilă la Campionatele Mondiale de ciclism! Ricardo Ten Argiles, un ciclist paralimpic cu ambele mâini amputate, a devenit campion mondial în trei evenimente separate la Glasgow. Imaginile cu cadoul pe care ciclistul spaniol l-a primit chiar pe podium au devenit virale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru performanţele sale din cadrul Campionatelor Mondiale UCI din 2023, organizatorii i-au oferit un cadou spaniolului, dar decizia nu a fost deloc inspirată. Pe lângă medalia de aur, el a primit din partea sponsorului principal al competiţiei şi un ceas de mână.

Decizie incredibilă la Campionatele Mondiale de ciclism! Cadou straniu primit de un ciclist paralimpic la Glasgow

Ricardo Ten Argiles, un ciclist paralimpic cu ambele mâini amăutate, a câştigat trei medalii de aur la Campionatele Mondiale UCI de la Glasgow. Pentru performanţele sale, organizatorii competiţiei au vrut să îi ofere un cadou ciclistului de 47 din Spania, pe lângă medaliile de aur.

Prin intermediul sponsorului competiţiei, el a primit cadou un ceas de mână. Decizia organizatorilor a fost criticată de mulţi pe reţelele sociale.

Reclamă

Imaginile cu Ricardo Ten Argiles s-au viralizat rapid, iar spaniolul nu a fost deranjat de cadoul primit din partea organizatorilor. Mai mult, el a reacţionat după ce imaginile au devenit virale şi s-a fotografiat alături de cadoul primit. El a primit două ceasuri, unul pentru fiecare braţ, şi a declarat, cu zâmbetul pe buze, că este încântat de oportunităţile pe care le au cicliştii paralimpici:

„Mă bucur că am primit câte un ceas pentru fiecare braț, dar și mai mult mă bucur de oportunitățile pe care le au cicliștii paralimpici. E timpul campionilor”, a spus spaniolul, care s-a filmat cu cadoul său.

Reclamă 4 / 0/3

Ricardo Ten Argiles şi-a pierdut braţele la vârsta de 8 ani, din cauza unui incident în care a fost electrocutat. Potrivit foxsports.com.au, el a declarat că 75% din corpul său a suferi arsuri de gradul 3.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și