Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Jocurile Olimpice 2020 | Dialog emoționant între Lipă și Susanu: ”Sunt așa de fericită, Suzi! Am revenit în elita mondială!”/”Am pielea de găină”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 28 iulie 2021, 13:45 / Actualizat: 28 iulie 2021, 15:14

Jocurile Olimpice 2020 | Dialog emoționant între Lipă și Susanu: ”Sunt așa de fericită, Suzi! Am revenit în elita mondială!”/”Am pielea de găină”

Viorica Susanu și Elisabeta Lipă, dialog emoționat la AS.ro LIVE

AS.ro

Dialog emoționant între Lipă și Susanu. Cele două mari sportive ale României s-au bucurat împreună de succesul obținut de Bodnar și Radiș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

– Sunt foarte fericită, Suzi! Este o zi de neuitat. În sfârșit, am revenit în elita mondială.
– Te cred! Nu ai cum să mă vezi, am pielea de găină.
– N-am închis un ochi toată noaptea, m-am perpelit! Ziceai că sunt în cameră cu Doina, în 2004, la Atena! Noroc că nu aveam cu cine să vorbesc. Mi-am făcut de lucru.

Dimineața le-am urat baftă multă și am fugit la locul meu din prima zi. Am zis că îmi poartă noroc și de aici nu mai plec sub nicio formă! Am bănuțul în geantă și iconița, le plimb după mine”, a dezvăluit Elisabeta Lipă la AS.ro LIVE.

Dialog emoționant între Lipă și Susanu

Numerele de la mașină le-ai văzut?
– Le-am văzut, le-am căutat cu privirea. Un singur număr am văzut. Ăla era cu 888 și am zis: Doamne, astăzi este ziua canotajului românesc.

Lipă a muncit de când s-a retras pentru aceste medalii. Fosta mare sportivă a ținut să le laude pe cele două fete. Elisabeta Lipă susține că succesul lor, dar și al băieților, a readus România în elita canotajului mondial.

Reclamă

Trebuie să înțelegem că un campion nu se naște de la o zi la alta. Ne trebuie răbdare. Noi avem o generație de excepție și mă bucur că munca lor a fost răsplătită cu aceste rezultate.

Mă bucur că avem aceste două sportive de excepție. Sunt două sportive cum rar mi-a fost dat să văd. Nu se poate sta lângă mine acum. Suzi știe în ce stare sunt. Sunt ca un leu în cușcă, care nu-și cunoaște cușca”, a mai spus Lipă, la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Viorica Susanu și Elisabeta Lipă au dialogat la AS.ro LIVE

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și