Close
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Jocurile Olimpice 2020 | Dialog emoționant între Lipă și Susanu: ”Sunt așa de fericită, Suzi! Am revenit în elita mondială!”/”Am pielea de găină”

Avatar photo

De Silviu Corneanu
Publicat: 28 iulie 2021, 13:45
Actualizat: 28 iulie 2021, 15:14

România a revenit în elita mondială la canotaj. Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au luat aurul în proba de dublu vâsle. Cele două au adus astfel prima medalie de aur pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Viorica Susanu a fost invitată la AS.ro LIVE unde a avut ocazia să vorbească prin telefon cu președinta Federației Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, aflată în Japonia.

Reclamă
Viorica Susanu a fost invitată la AS.ro LIVE

AS.ro

Dialog emoționant între Lipă și Susanu. Cele două mari sportive ale României s-au bucurat împreună de succesul obținut de Bodnar și Radiș.

Reclamă

– Sunt foarte fericită, Suzi! Este o zi de neuitat. În sfârșit, am revenit în elita mondială.
– Te cred! Nu ai cum să mă vezi, am pielea de găină.
– N-am închis un ochi toată noaptea, m-am perpelit! Ziceai că sunt în cameră cu Doina, în 2004, la Atena! Noroc că nu aveam cu cine să vorbesc. Mi-am făcut de lucru.

Dimineața le-am urat baftă multă și am fugit la locul meu din prima zi. Am zis că îmi poartă noroc și de aici nu mai plec sub nicio formă! Am bănuțul în geantă și iconița, le plimb după mine”, a dezvăluit Elisabeta Lipă la AS.ro LIVE.

Dialog emoționant între Lipă și Susanu

Numerele de la mașină le-ai văzut?
– Le-am văzut, le-am căutat cu privirea. Un singur număr am văzut. Ăla era cu 888 și am zis: Doamne, astăzi este ziua canotajului românesc.

Reclamă

Lipă a muncit de când s-a retras pentru aceste medalii. Fosta mare sportivă a ținut să le laude pe cele două fete. Elisabeta Lipă susține că succesul lor, dar și al băieților, a readus România în elita canotajului mondial.

Trebuie să înțelegem că un campion nu se naște de la o zi la alta. Ne trebuie răbdare. Noi avem o generație de excepție și mă bucur că munca lor a fost răsplătită cu aceste rezultate.

Mă bucur că avem aceste două sportive de excepție. Sunt două sportive cum rar mi-a fost dat să văd. Nu se poate sta lângă mine acum. Suzi știe în ce stare sunt. Sunt ca un leu în cușcă, care nu-și cunoaște cușca”, a mai spus Lipă, la AS.ro LIVE.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
11:06 PROCENT MONSTRUOS! Lui Haaland i-au trebuit doar 12 meciuri pentru a intra în istorie la Manchester City: „Tipul ăsta nu e om! Frate, mie îmi spui?!” 10:29 Decizia lui Gigi Becali, criticată de un fost căpitan de la FCSB: „Nu văd rostul! Dacă faci asta, valorezi cu 40% mai mult!” 9:56 FotoFemeia acuzată de soţ că este leneşă şi intră cu noroi în casă s-a prăbuşit emoţional: „Sunt scârbită de toţi!” 9:40 Emma Răducanu nu va participa la Transylvania Open 2022! Anunţul făcut de organizatori 9:12 Notele primite de Ciprian Tătăruşanu, după Chelsea – Milan 3-0: „Nu a părut sigur, a lăsat mingea să treacă” 9:11 Pep Guardiola, reacție genială după al doilea gol marcat de Erling Haaland, în Manchester City – Copenhaga 5-0 8:43 Julen Lopetegui a fost demis de la Sevilla după dezastrul cu Borussia Dortmund 8:41 Bănel Nicoliţă, moment genial când a ajuns la echipa lui Gigi Becali: „Vai de capul meu! Dezbrăcaţi-vă!” 0:04 ”Bomba” de la miezul nopții! Dan Petrescu a primit ultimatum de la Neluțu Varga și poate pleca de la CFR Cluj. Cosmin Contra stă ”la pândă” 5
oct.
23:53
VIDEOPloaie de goluri în Champions League! Haaland a făcut dubla în City – Copenhaga 5-0. Messi, gol de vis în Benfica – PSG 1-1. Tătărușanu, „bombardat” în Chelsea – Milan 3-0. Rezultatele serii
Pe același subiect
Moto • 30 sept., 10:15
AS.ro LIVE | Jerome France a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. Pilotul a venit cu poveşti de senzaţie
Alex Toma, triatlonist
Alte Sporturi • 29 sept., 10:20
Alex Toma a fost invitatul lui Cătălin Oprişan, în emisiunea AS.ro LIVE. Campionul la triatlon a venit cu poveşti de senzaţie
Cătălin Oprișan și Radu Abramescu, în timpul emisiunii AS.ro LIVE
Baschet • 28 sept., 10:00
AS.ro LIVE | Radu Abramescu și Marina Solopova au fost invitaţii lui Cătălin Oprișan! Poveşti savuroase din lumea baschetului
Close