Închide meniul
VIDEO

Din studio, direct în cușcă! Alex Velea ”l-a pregătit” pe Mineru Jr. de iFight Heroes ”Bătaie în București”: ”Sunt convins că va câștiga, vom fi alături de el!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 15 martie 2022, 17:00

Din studio, direct în cușcă! Alex Velea ”l-a pregătit” pe Mineru Jr. de iFight Heroes ”Bătaie în București”: ”Sunt convins că va câștiga, vom fi alături de el!”

"Mineru" Pîrtea Jr. e gata de spectacol la iFight Heroes

AntenaSport

Mineru Jr. a avut parte de un antrenament special înaintea meciului cu Ionuț Broștic. Florin Pîrtea s-a pregătit alături de Alex Velea. Antena 1 l-a dus pe cântăreț la sala unde se antrena Mineru junior, iar acesta l-a învățat o serie de mișcări specifice luptelor în cușcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

– Florin, l-ai vedea pe Alex în ring?
– Da, cum să nu!
– Nu consider că sunt pregătit. Nu știu dacă am veleități pentru așa ceva.
– Pe cine ai provoca din showbiz?
– Ar fi câțiva, în showbiz, pe care i-aș provoca, dar nu-i zic, că ne certăm!

Chiar dacă are câteva persoane pe care le-ar provoca, Velea nu se vede luptând într-o cușcă.

Am învățat cum e să fii disciplinat. Merci, Florin, pentru antrenament. Nu mai am așa multă mobilitate. Mi-ar plăcea să îmi arate mai multe lovituri de picior. Nu m-aș vedea în cușcă”, a mai spus Alex Velea.

Mineru Jr. este gata să lupte oriunde.

Reclamă

Ca spirit de luptător, aș putea să lupt oriunde. Nu am neapărat un target. Ok, cel mai tare nivel e în UFC, dar nu la asta se rezumă a fi luptator”, susține Mineru Jr.

Florin ”Mineru Jr.” Pîrtea a fost la studio la Alex Velea

După ce Velea l-a vizitat la sală, Mineru Jr i-a întors vizita. Luptătorul a fost la studioul celor de la GoldenBoy, chiar înainte de gala iFight Heroes, acolo unde a cântat alături de celebrul cântăreț.

Salutare tutuor, eu sunt Alex Velea, în dreapta mea îl am pe Mineru junior. Au trecut trei luni de când ne-am văzut la sala. Salutare, bine ai venit! Dacă data trecută tu m-ai învățat câteva procedee, acum este rândul meu să-l învăț câte ceva. Ți-am promis că te aduc la studio și te pun să cânți. Mai important de atât e că, pe 18 martie, el o să aibă o gala foarte importantă pentru cariera lui. Sper să câștige, noi, băieții de la GoldenBoy, o să fim alături de el. Îți urez multă bafta”, i-a transmis Alex Velea lui Mineru Jr.

Reclamă 4 / 0/3

După ce l-a prezentat colegilor săi de la studio, Alex Velea și Rashid s-au pus pe treabă și i-au făcut câteva versuri lui Mineru Jr.

– Te motivează melodiile lui Alex Velea?
– Da, mă motivează. Sunt unele melodii… și stilul ăsta de a te încărca cu energie pozitivă, îmi dă mie un aport mai mare de a-mi face treaba mai bine.
Noi sperăm din tot sufletul ca tu să câștigi, îți ținem pumnii, suntem alături de tine, cu urale. Cei de acasă să-ți țină pumnii, o să aibă parte de un meci frumos, sunt convins că o să câștigi!

iFight Heroes 3 ”Bătaie în București”, 18 martie Sala Polivalentă – FIGHT CARD

Biletele la iFight Heroes 3 ”Bătaie în București” vor putea fi achiziționate de AICI.

1. Rene Wollinger 🇦🇹 vs Ion Pascu 🇷🇴
2. Bogdan Blăjan 🇷🇴 vs Lee Hammond 🇮🇪
3. Ionuț Broștic 🇷🇴 vs Florin Pîrtea 🇷🇴
4. Alexandru Balaur 🇲🇩 vs Cian Cowley Irlanda 🇮🇪
5. Florin Strugariu 🇷🇴 vs Mihai Iorga 🇷🇴
6. Alin Spiridon 🇷🇴 vs Sorin Gogu 🇷🇴
7. Robert Țiprigan 🇷🇴 vs Robert Constantin 🇷🇴
8. Denis Crețu 🇲🇩 vs Lucian Dragomir 🇷🇴
9. Laurențiu Barbu 🇷🇴 vs Radu Zarioiu 🇷🇴
10. Marian Matei 🇷🇴 vs Viorel Ioniță 🇷🇴
11. Costin Buhnă 🇷🇴 vs Iska Ismailov 🇦🇿

Recomandări
  • iFight Heroes ”Bătaie în București”, vineri, 18 martie, Sala Polivalentă
  • Heroes 3 va fi pe antenaplay.ro și Antena 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Steag roșu provocat de Carlos Sainz 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și