Închide meniul

Dinamo a luat 3 de la Kiev-ul lui Lucescu. Un puşti i-a răzbunat pe “câini”. Le-au luat cupa

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 martie 2021, 12:12 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Dinamo a luat 3 de la Kiev-ul lui Lucescu. Un puşti i-a răzbunat pe “câini”. Le-au luat cupa

AS.ro

Eric Vrânceanu

În timp ce aproape 10 români au prins etapa de WSK din weekend de la Sarno (Napoli), 3 piloţi din zona Moldovei au ales Cupa Ucrainei (toţi de la BRT). Cu 4 trofee în 2020 (Campionat Naţional, Cupa României, RKM) la categoria lui de vârstă, Eric Vrânceanu e pe val şi în startul de an. Puştiul Minune le-a predat o lecţie celor aproximativ 15 adversari de la Pufo şi a terminat cursa pe locul 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sezonul de karting în RO începe săptămâna viitoare la Bacău, în perioada 9-10-11 desfăşurandu-se Cupa României, pe circuitul omologat CIK FIA “Speed Park”.  

PUŞTIUL VRÂNCEANU ÎN CIFRE

2018 e anul în care câştiga primul trofeu de campion naţional, la categoria Promo BB. În 2019, în competiţiile internaţionale, ocupa locul 1 la Lonato şi 2 la South Garda. 

4 trofee a câştigat Eric în 2020, la toate competiţiile în care a fost agrenat: Romanian Karting Masters (*aici a primit şi Trofeul Fair Play), Campionatul Naţional de Karting şi Cupa României.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și