Închide meniul

Dramă în ciclism! Julian Mertens, în comă artificială după un accident cumplit la antrenament!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 iunie 2023, 11:39

Dramă în ciclism! Julian Mertens, în comă artificială după un accident cumplit la antrenament!

Dramă în ciclism! Julian Mertens, în comă artificială

Julian Mertens, în timpul unei curse / Profimedia Images

Dramă în ciclism. Rutierul belgian Julian Mertens (25 de ani) a fost plasat în comă artificială după un accident teribil la antrenament. Medicii au luat această decizie după ce Mertens a suferit numeroase leziuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit echipei sale, Bingoal WB, Julian Mertens a fost transportat la Spitalul Universitar din Anvers (UZA). El a fost deja operat la coloana vertebrală, dar urmează să fie supus unei alte operaţii la maxilar. Mertens suferă şi de alte fracturi la braţ şi la coaste. „El va fi ţinut în comă indusă pentru alte câteva zile, în funcţie de evoluţia sa”, a transmis Bingoal WB într-un comunicat de presă, potrivit news.ro.

Dramă în ciclism! Julian Mertens, în comă artificială

Cu Bingoal WB, o echipă din a doua divizie mondială, ciclistul în vârstă de 25 de ani a participat în acest sezon la Turul Flandrei (locul 64) şi Liège-Bastogne-Liège (locul 34).

Născut pe 6 octombrie 1997, Julian Mertens era rutier profesionist din 2020.

După ce a debutat la profesionişti pentru echipa Sport Vlaanderen–Baloise, Julian Mertens s-a transferat anul acesta la Bingoal WB.

Reclamă

Lumea ciclismului, în doliu. Arturo Gravalos a murit la doar 25 de ani

Luna trecută, lumea ciclismului a primit vestea tristă a morţii lui Arturo Gravalos. Rutierul a fost răpus de o tumoră pe creier.

Arturo Gravalos fusese diagnosticat cu cancer în 2021, iar în luna aprilie a acestui an a fost internat în spital după ce starea i s-a agravat.

Fusese operat de două ori de către medici. Din nefericire, aceştia nu au reuşit să îl salveze acum.

Reclamă 4 / 0/3

În plină luptă cu cancerul, Arturo Gravalos a avut parte de o altă dramă. Chiar în luna ianuarie a acestui an, rutierul a suferit un şoc după ce tatăl său a fost ucis într-un accident de circulaţie.

Acesta se întorcea de la o gală la care participase şi Arturo. Arturo Gravalos era legitimat la echipa deţinută de fostul mare rutier Alberto Contador, EOLO-KOMETA Cycling. Venit în 2019 la echipa lui Contador, Arturo Gravalos nu a prins prea multe curse. Ultima competiţie la care a participat a fost Giro del Medio Brenta, în 2021.

Echipa lui Arturo Gravalos a trimis un comunicat după decesul rutierului: „Odihnește-te în pace, prietene”

După decesul lui Arturo Gravalos, echipa deţinută de Alberto Contador a emis un comunicat. EOLO-KOMETA Cycling şi-a exprimat regretul uriaş pentru trecerea în nefiinţă a rutierului.

“Arturo, odihnește-te în pace, prietene. Vei rămâne mereu în echipa noastră. Cu durere imensă anunțăm moartea lui Arturo Gravalos în această dimineață. Ciclistul a împlinit 25 de ani pe 2 martie. Moartea lui va lăsa un gol imens în inimile noastre. Nu te vom uita niciodată!

Gravalos a fost depistat cu o tumoră pe creier în august 2021, după ce s-a plâns de dureri de cap grave chiar în primul său sezon ca profesionist în ciclism. Arturo voia să-și lase amprenta în sportul pe care l-a iubit atât de mult, dar viața i-a aruncat multe obstacole în față. Totuși, el le-a confruntat plin de încredere și de hotărâre”, a transmis EOLO-KOMETA Cycling după decesul prematur al rutierului, la doar 25 de ani.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și