Închide meniul

Echipa de floretă cadete a României a cucerit medalia de aur la competiţia de la Samorin

Publicat: 13 octombrie 2024, 21:23

Reclamă
Echipa de floretă cadete a României a cucerit medalia de aur la competiţia de la Samorin

Echipa de floretă cadete a României a cucerit medalia de aur la competiţia de la Samorin

Sursa: Federaţia Română de Scrimă

Echipa de floretă cadete a României a cucerit medalia de aur la competiţia de la Samorin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa de floretă cadete a României s-a impus duminică seara în etapa din Circuitul European al Cadeţilor organizată la Samorin, în Slovacia, cucerind medalia de aur a competiţiei.

Echipa de floretă cadete a României a cucerit medalia de aur la competiţia de la Samorin

Echipa României a învins categoric în 16-imi formaţia Ucraina 3, cu scorul de 45-21, iar în optimi a dispus cu 42-31 de Polonia 5. În sferturi, tricolorele au întrecut cu 45-27 prima echipă a Cehiei, pentru ca în semifinale să urmeze o victorie cu 41-31 în faţa primei echipe a Ucrainei.

Finala a fost disputată în compania primei echipe a Poloniei, de care fetele noastre au dispus cu 32-31. România a câştigat astfel medalia de aur la Coupe de Samaria 2024, etapă din Circuitul European al Cadeţilor, de la Samorin (Slovacia). Cele patru floretiste care s-au aflat în componenţa team-ului României au fost Alexandra Adoch, Ioana Barbu, Karina Liţă şi Ilinca Vereş, iar Ana Pavel a fost antrenorul responsabil, scrie news.ro. „Aur european pentru România, în Slovacia! România (Alexandra Adoch, Ioana Barbu, Karina Liță, Ilinca Vereș) a câștigat medalia de aur la Samorin, impunându-se în finala Coupe de Samaria, după o victorie cu 32-31 în fața Poloniei. Cu excepția primului releu, tricolorele s-au aflat la conducere pe tabelă, iar înainte de ultimul meci scorul era 27-26 pentru fetele noastre. Alexandra Adoch a încheiat la egalitate, 5-5, cu poloneza Karolina Makowska, și România s-a impus cu 32-31.

Felicitări fetelor – Alexandra, Ioana, Karina și Ilinca! Felicitări și tehnicienilor care au făcut posibilă această victorie: Ana Pavel (antrenor responsabil lot și antrenor la CS Rapid pentru Ioana Barbu), Iulian Teacă și Teofil Moisuc (antrenori la Clubul ACS Floreta Timișoara – Alexandra Adoch), Marius Gheorghe și Florin Gheorghe (Karina Liță la CSA Steaua București) și Romică Molea (Ilinca Vereș la ACS Aramis București)„, a scris şi Federaţia Română de Scrimă.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:35

Austria – Norvegia 5-1! Umilinţă totală pentru Erling Haaland şi coechipierii săi! Anglia a învins Finlanda. Rezultatele serii

23:28

Mihai Stoichiţă, înainte de Lituania – România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Mi-aş dori că terminăm grupa cu victorii”

23:22

EXCLUSIV„Să nu vă fie frică!” Lukasz Szukala este convins că FCSB le poate răpune şi pe Rangers, Olympiakos şi Manchester United

23:07

„Mircea Lucescu poate să facă asta!” Marele câştig după victoria din Cipru: „Mulţi vor avea discuţia asta cu selecţionerul!”

22:49

Bernadette Szocs, înainte de Campionatul European Individual 2024 (15-20 octombrie): „Doresc medalii în toate probele”

22:27

„Tricolorii” au ajuns la Kaunas: „Nu e cea mai călduroasă primire!” Lituania – România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

1 Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi” 2 Marius Şumudică începe curățenia la Rapid! Jucătorul care poate pleca la o altă echipă din Liga 1, în iarnă 3 Cipru – România 0-3. Tricolorii „defilează” cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat la Larnaca 4 FotoGarbine Muguruza s-a căsătorit cu un milionar pe care l-a cunoscut pe stradă: „Este un film total!” 5 Max Verstappen a numit circuitul pe care îl vrea înapoi în Formula 1! Campionul mondial a răspuns fără să ezite: „Viraje rapide” 6 Laurenţiu Reghecampf, cuvinte uriaşe despre o vedetă de la FCSB: „Îmi place mult, o să ajungă sus! E un exemplu”
Citește și