Închide meniul
Video

Eduard Grosu țintește sus! Cum se antrenează cel mai valoros ciclist al României

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2020, 17:53

În izolare, cel mai tare ciclist român, Eduard Grosu, simulează și cursele prin ploaie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Îmi simulez singur ploaia pentru că abia aștept să mă întorc pe sosea", a spus Grosu pentru AntenaSport. 

Eduard Grosu și-a prelungit contractul

Primul ciclist profesionist din România, Grosu dă la pedale acasă cu gândul să ajungă la Tokyo și în Turul Franței. Ciclistul are aparatură specială acasă. Grosu se întrece pe internet cu colegii de la echipa lui din Franța. Tocmai și-a prelungit contractul cu Nippo Delko One Provence până în 2021.  Pentru el, a venit grosul la buzunar și pe timp de pandemie.

"Sunt primul ciclist din lume care semnează un contract în perioada pandemiei și sunt foarte bucuros", a spus ciclistul. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și