Închide meniul

Eduard Novak, după ce a câştigat medalia de argint la Jocurile Paralimpice: „A fost foarte greu, am avut şi tentaţia de a rerunţa”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 august 2021, 9:21

Eduard Novak, după ce a câştigat medalia de argint la Jocurile Paralimpice: „A fost foarte greu, am avut şi tentaţia de a rerunţa

Eduard Novak a câştigat medalia de argint la Jocurile Paralimpice

Profimediaimages

Eduard Novak a scris, pe reţelele sociale, că participarea la Tokyo 2020 a fost un vis împlinit şi a subliniat că au fost momente în care a avut tentaţia de a renunţa, anunţă news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Novak a câştigat medalia de argint la Jocurile Paralimpice

Ieri am trait unul dintre cele mai frumoase momente ale vieţii mele. Participarea la Tokyo 2020 a fost ea însăşi un vis frumos, împlinit, dar medalia de argint mi-a adus o bucurie de neimaginat. A fost greu, foarte greu, în anumite momente, am avut şi tentaţia de a renunţa. Însă privesc medalia, iar fericirea e atât de mare, încât şterge toate clipele grele din spatele ei.

În final, ceea ce rămâne este bucuria. Şi ea e cu atât mai mare, cu cât ştiu că atâta lume a trait-o alături de mine. Vă mulţumesc! Mai jos, amintirea cursei de ieri şi a ceremoniei de premiere, pe care le voi putea revedea ori de câte ori tentaţia de a renunţa la visurile mele ar putea reapărea„, a scris Novak pe Facebook.

Eduard Novak a obţinut, vineri, medalia de argint în proba de urmărire individuală 4000 m din cadrul concursului de ciclism de la Jocurile Paralimpice de la Tokyo.

Reclamă

În finală, Novak l-a înfruntat pe slovacul Jozef Metelka, care a câştigat aurul.

Novak mai are în palmares trei medalii la Jocurile Paralimpice, la ediţiile trecute ale competiţiei: aur în 2012, la Londra (ciclism – urmărire individuală, categoria C4), argint, în 2008, la Beijing (ciclism – contratimp, cat. LC2) şi la Londra, în 2012 (ciclism – contratimp, cat. C4).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și