Închide meniul

Eduard Novak, la picioarele lui David Popovici: „Abia ai început să scrii istorie”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 iunie 2022, 21:02

Eduard Novak, la picioarele lui David Popovici: „Abia ai început să scrii istorie

Eduard Novak, Ministrul Sportului

Eduard Novak,, în timpul unei conferințe de presă / ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Eduard Novak, la picioarele lui David Popovici după ce înotătorul de 17 ani a scris istorie şi a devenit campion mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ministrul Sportului a fost entuziasmat de performanţa istorică a lui David Popovici.

Eduard Novak, la picioarele lui David Popovici după ce acesta a devenit campion mondial

‘Fenomenal acest sportiv! Toate inimile României au bătut azi în pieptul lui şi i-au dat putere! David Popovici este primul nostru campion mondial de seniori, într-o probă masculină, cu un nou record, de 1:43.21 min. I-am transmis felicitările mele şi cât de mândri suntem de el!

Mulţumim, David! Felicitări, abia ai început să scrii istorie în nataţie! Mai ai înainte multe pagini de glorie. Felicitări şi celor care îţi sunt aproape şi te ajută să zbori!”, a scris Eduard Novak pe pagina sa de Facebook.

David Popovici, prima reacție după ce a devenit campion mondial la 200 de metri liber

David Popovici a reacționat după finala Campionatului Mondial de natație de Budapesta, unde a obținut aurul în proba de 200 de metri liber.

Reclamă

David Popovici e primul bărbat din natația românească devenit campion mondial. La masculin, ţara noastră nu a mai avut parte de medalii de aur la această competiţie.

„Sunt absolut obosit. Piscina e foarte rapidă. M-a ajutat faptul că oamenii pe care îi iubesc m-au privit și cei de acasă au crezut în mine. O să mă refac, treaba nu e terminată, încă mai am foame pentru performanță”, a spus David Popovici, citat de aquatics.eurovisionsports.tv.

David Popovici este campion mondial la 200 de metri liber

David Popovici este campion mondial la 200 de metri liber. Românul a scris istorie la Campionatul Mondial. Sportivul a devenit primul campion mondial la nataţie din România. La masculin, ţara noastră nu a mai avut parte de medalii de aur la această competiţie.

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici, debutant la Mondialele de seniori, a adus primul titlu mondial în bazin olimpic pentru înotul masculin românesc. România mai avea până acum două medalii de aur, cucerite de Tamara Costache (50 m liber, 1986) şi Diana Mocanu (200 m spate, 2001). Bilanţul României la Mondiale este acum de trei medalii de aur, una de argint şi şase de bronz.

David Popovici a fost urmat în finală de sud-coreeanul Sunwoo Hwang, 1 min 44 sec 47/100, în timp ce medalia de bronz a revenit britanicului Tom Dean, în 1 min 44 sec 98/100.

David Popovici a scos al 4-lea timp din istorie la 200 de metri liber

David Popovici a scos al 4-lea timp din istorie la 200 de metri liber. Performanţa românului de la Campionatul Mondial de la Budapesta este una uriaşă.

David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 200 m liber, luni seara, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta, cu timpul de 1 min 43 sec 21/100. Acesta este un nou record mondial la juniori. Doar 3 înotători au fost mai rapizi, în istorie, decât noua senzaţie a României.

Recomandări
  • Eduard Novak, la picioarele lui David Popovici
  • David Popovici a scris istorie şi a devenit campion mondial

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și