Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Edward Andrei dezvăluiri de senzație din polo: ”Se lasă cu dinți scoși, cu sânge!” Cantonament ca în armată pentru Olimpiada de la Atlanta

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 2 septembrie 2021, 16:17

Edward Andrei dezvăluiri de senzație din polo: ”Se lasă cu dinți scoși, cu sânge!” Cantonament ca în armată pentru Olimpiada de la Atlanta

Edward Andrei a participat cu naționala de polo la Olimpiada de la Atlanta din 1996

AS.ro

Edward Andrei a făcut dezvăluiri de senzație din polo. Fostul căpitan al naționalei susține că sportul pe care l-a practicat este unul foare dur. Deseori s-a lăsat cu bătaie, iar jucătorii rămâneau chiar și fără dinți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Există botez în polo. Am avut și eu. Am recitat poezii, am dansat, dacă nu am fost pe placul lor am încasat papuci :).

Este o bătaie crâncenă în polo. Cu dinți scoși, cu sânge. În general, polo este un sport bărbătesc. Cu picioare, cu mâini, se dă la greu”, a dezvăluit Edward Andrei la AS.ro LIVE.

Reclamă

România a participat cu naționala de polo la Olimpiada de la Atlanta 1996

Naționala de polo a participat la Olimpiada de la Atlanta, din 1996. Tricolorii au terminat atunci pe poziția a 11-a. Edward Andrei consideră că el și colegii săi ar fi putut termina și mai sus, dar rezultatul a fost unul mulțumitor.

Am fost la Olimpiadă, la Atlanta, în 1996. A fost greu, muncă foarte multă. Înainte de Olimpiadă am avut un cantonament de trei luni, într-o bază sportivă a canotorilor. Ieșeam pe permisie, ca în armată.

Munca pentru Olimpiadă a fost foarte grea. Pentru noi a fost altceva. Ne gândeam așa că mergem în America, era ceva wow”, a povestit Edward Andrei la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și