Închide meniul

Elisabeta Lipă a răbufnit după ultimele măsuri fiscale anunţate: „Nu poţi să îi dai în cap sportivului român”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 septembrie 2023, 17:54 / Actualizat: 7 decembrie 2023, 19:47

Reclamă
Elisabeta Lipă a răbufnit după ultimele măsuri fiscale anunţate: „Nu poţi să îi dai în cap sportivului român

Elisabeta Lipă a răbufnit după ultimele măsuri fiscale anunţate de Guvern

Profimedia

Elisabeta Lipă a răbufnit după ultimele măsuri fiscale anunţate. Şefa sportului e de părere că sportivii români trebuie să fie sprijiniţi mai mult pentru a putea obţine rezultate bune la competiţiile majore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elisabeta Lipă a răbufnit după ultimele măsuri fiscale anunţate de Guvern

Vreau să vă rog să vă gândiți că suntem români, iubim sportul și ne dorim și rezultate. Eu nu zic că această lege e bună sau proastă. Eu, ca președinte, sunt partenerul vostru pe acest drum. Puneți pe primul loc naționala României. 

Federația este confuză și ajung numai reclamații. Eu sunt obligată să iau măsuri. Dacă avem rezultate puternice, puteți să le dați și dublu. Dar când noi nu avem nimic, nu va ia așa pe șira spinării? Cum ne prezentăm noi la Campionatele Mondiale?

Dacă vreți privat, mergeți la privat și faceți performanță. Nu poți să ai numai străini vârfuri și sportivului nostru să îi dai în cap. Cum să crească dacă i-ai retezat toate aripile? Acest ordin nici nu trebuia să existe. Trebuia să vină de la fiecare dintre voi. Dacă sunteți iubitori, trebuia să aveți propuneri.

Cine nu v-a lăsat până acum să nu investiți? Voi face o analiză la sânge a handbalului românesc și o să vă arăt. Știți câte lucruri ascundeți. Nu știu care e motivul pentru care faceți acest lucru!”, a declarat Elisabeta Lipă într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Elisabeta Lipă a fost numită în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Sport

Elisabeta Lipă a fost numită, în această vară. în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Sport. Lipă, preşedinta Federaţiei Române de Canotaj, a fost numită, marţi, în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Sport, printr-o decizie a prim-ministrului Marcel Ciolacu, potrivit unui comunicat publicat pe pagina de Facebook a fostului Minister al Sportului. Decizia a fost publicată marţi în Monitorul Oficial.

Agenţia Naţională pentru Sport a fost înfiinţată prin OUG nr. 59/2003, adoptată în cadrul şedinţei din data de 15 iunie a Guvernului României. ANS funcţionează în subordinea Guvernului şi sub coordonarea prim-ministrului, fiind finanţată de la bugetul de stat prin bugetul Secretariatului General al Guvernului, prin reorganizarea prin transformare a Ministerului Sportului, care s-a desfiinţat, scrie agerpres.ro.

ANS a preluat de la Ministerul Sportului toate activităţile, posturile, personalul şi patrimoniul, în condiţiile legii.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și