Închide meniul
Video

Elisabeta Lipă, cuvinte mari despre David Popovici: „Rezultatele au fost de excepţie!” Dialogul savuros dintre Lipă şi canotorii U23

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2022, 21:28 / Actualizat: 6 septembrie 2022, 12:16

Elisabeta Lipă a fost numită în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Sport

Captură Antena Sport

Elisabeta Lipă, dată pe spate de David Popovici. Marea campioană a României crede că rezultatele obţinute de canotaj în ultimii ani au creat o emulaţie în sportul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elisabeta Lipă a dezvăluit ce le-a transmis tinerilor canotori români înainte Campionatului European. Şefa canotajului le-a cerut 10 medalii. Au mulţumit-o şi cele 9 obţinute.

Canotajul are şi viitor de aur. Tinerii canotori au dus România pe primul loc în topul medaliilor câştigate la ultimul european. Lipă i-a felicitat prima la aeroport.

Înainte de plecare am fost la ei, am stat vreo 3 zile în cantonament şi le-am spus ‘hai, să facem şi noi motto-ul acestui campionat. Ei s-au uitat aşa la mine şi au zis da, cum? Zic 10 pentru România! Nu şi-au dat seama la ce m-am referit. Ei au zis, da, de 10 vrem să fim.

Zece medalii pentru România! N-au fost 10, dar sunt 9 extrem de frumoase şi de muncite. Ce-i drept, de 5 ani de zile suntem federaţia cu cel mai frumos rezultat în sportul românesc„, a spus Elisabeta Lipă în timp ce îi aştepta pe canotori la aeroport.

Reclamă

Elisabeta Lipă, dată pe spate de David Popovici

Elisabeta Lipă, dată pe spate de David Popovici. Lipă este în culmea fericirii şi pentru rezultatele excepţionale din nataţie, acolo unde David Popovici a scris istorie. Lipă crede că rezultatele obţinute de canotajul românesc au creat o emulaţie şi celelalte discipline.

Am reuşit să creăm o emulaţie şi o ambiţie şi cu celelalte discipline. Vine şi nataţia, felicitări şi lor pentru că rezultatele au fost de exceptie. Chiar dacă sunt cârcotaşi care spun că nu a fost nu ştiu cine.Nu a fost pentru ca probabil nu s-a simţit pregatit. Si daca erau, tot aia era. Cert este că avem viitor, important este să avem grijă de ei„, a mai spus Elisabeta Lipă.

David Popovici, mai motivat ca niciodată: „Vreau să fiu campionul lumii, un campion de necontestat!”

David Popovici este mai motivat ca niciodată după Campionatul Mondial de Juniori de la Lima. „Regele Nataţiei” vrea să doboare noi recorduri în viitorul apropiat.

Reclamă 4 / 0/3

Deşi are doar 17 ani, David Popovici a scris istorie în înot. Este cel mai rapid înotător de pe planetă, însă nu se opreşte aici şi anunţă că are ambiţii uriaşe.

„Ideea de a fi cel mai bun al tuturor timpurilor și de a atinge acest statut în cel mai scurt timp posibil. Vreau să fiu campionul lumii, un campion de necontestat! Acestea sunt lucrurile care mă motivează ocazional.

De pildă, când mă mai plictisesc la antrenamente. Dar ceea ce mă motivează cu adevărat, în permanență, zi și noapte, când nu vreau să mă trezesc devreme pentru antrenament sau când apa e rece la bazin e, pur și simplu, obsesia mea. Obsesia mea de a fi cel mai bun, cel mai rapid.

E ceva pe care l-am avut mereu în mine. Și, din fericire, am toate resursele necesare pentru ca această obsesie să devină realitate. Nu știu unde am auzit vorba asta, dar spune așa: Gasește-ți obsesia și urmărește-o fără milă!

Asta fac eu. Sunt dispus să fac sacrificiile necesare pentru obsesia mea, sunt dispus să muncesc din greu, nu doar din greu, dar cu cap, la modul inteligent. De asemenea, am încredere deplină în stafful meu, în oamenii care îmi compun programul de antrenament”, a declarat David Popovici, citat de adevarul.ro.

Recomandări
  • Elisabeta Lipă, dată pe spate de David Popovici
  • Ce le-a spus canotorilor înainte de Campionatul European U23

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și