Închide meniul

Elizabeta Samara, medalie de bronz la Campionatele Europene! Ultima competiţie a româncei înaintea Jocurilor Olimpice

Reclamă

Publicat: 27 iunie 2021, 16:22

Elizabeta Samara, medalie de bronz la Campionatele Europene! Ultima competiţie a româncei înaintea Jocurilor Olimpice

ImagineChina / z1z0u via Hepta

Elizabeta Samara a câştigat o medalie de bronz la CE din Polonia

Elizabeta Samara a obţinut, duminică, medalia de bronz, la Campionatele Europene de Tenis de Masă individual de la Varşovia, informează news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elizabeta Samara, medalie de bronz la Campionatele Europene

Eleva lui Viorel Filimon, a reuşit să urce pe podium şi a pierdut la limită calificarea în finală în faţa germanei Petrissa Solja, scor 2-4 la seturi.

Eliza a luat startul direct pe tabloul principal şi a trecut în ordine de Hana Arapovici (Croaţia), scor 4-2, Prithika Pavade (Franţa), 4-2 şi Christina Kallberg (Suedia), 4-2, şi de Sabine Winter (Germania), 4-2. Pentru sportiva română urmează participarea la JO de la Tokyo.

În vârstă de 32 de ani, sportiva legitimată la Steaua are în palmares un titlu european la simplu. L-a cucerit în 2015, la Ekaterinburg.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale Vezi toate știrile
Citește și