Închide meniul
Foto

Elizabeta Samara, victorie uriașă în fața campioanei olimpice Meng Chen! Prima reacție a româncei: „E uimitor!”

Cosmin Cioboată Publicat: 13 martie 2023, 17:59

Reclamă
Elizabeta Samara, victorie uriașă în fața campioanei olimpice Meng Chen! Prima reacție a româncei: „E uimitor!”

Elizabeta Samara a învins-o pe campioana olimpică Meng Chen

Elizabeta Samara a învins-o pe campioana olimpică Meng Chen / Facebook

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reuşit să o învingă pe chinezoaica Meng Chen, campioana olimpică en titre. Sportiva noastră a câștigat cu scorul de 3-2 (6-11, 11-6, 2-11, 11-6, 11-8), în „16-imile” turneului Singapore Smash 2023. Samara a avut o prestație de vis și a produs o surpriză uriașă. Ea a eliminat-o pe sportiva clasată pe locul 2 mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elizabeta Samara a pierdut primul set, dar n-a renunțat la luptă. Românca s-a impus în 5 seturi și a bifat o performanță fantastică pentru cariera sa.

Elizabeta Samara, victorie uriașă în fața campioanei olimpice Meng Chen! Prima reacție a româncei: „E uimitor!”

Samara s-a arătat extrem de fericită după victoria răsunătoare obținută împotriva favoritei Meng Chen.

Românca a recunoscut că nu s-ar fi gândit înaintea meciului că va reuși să o elimine pe campioana olimpică din China.

„Sunt bine. Să o înving pe ea e uimitor. Ştiam că am şansa mea, chiar dacă e numărul 2 mondial. Dacă nu dai tot, nu poţi câştiga.

Reclamă

E uimitor. Voi sta mai mult în Singapore. Să fiu sinceră, am ştiut că pot lua un set, dar da… Sunt fericită”, a declarat Elizabeta Samara, conform Federației Române de Tenis de Masă.

VEZI MAI JOS SETUL DECISIV AL MECIULUI:

Elizabeta Samara, pe urmele conaționalei Bernadette Szocs

Elizabeta Samara este a patra jucătoare non-asiatică care o învinge pe Chen, după ce şi Bernadette Szocs a câştigat în 2022, la WTT Champions Macao.

Reclamă 4 / 0/3

Samara va juca în optimile de finală contra sportivei din Austria, Sofia Polcanova.

În turul anterior, Elizabeta Samara a învins-o pe ucraineanca Margarita Pesoţka, tot cu 3-2 (10-12, 8-11, 12-10, 13-11, 11-7), în timp ce Bernadette Szocs a pierdut în faţa chinezoaicei Yidi Wang cu 0-3 (6-11, 9-11, 12-14).

Bernadette Szocs a dat tot din casă: „Nu pot să trăiesc fără carne!”

Recent, sportiva de 27 de ani, care este de o frumusețe ieșită din comun, a dezvăluit că nu trece nicio zi fără să mănânce carne.

„Carnea îmi dă energie pentru antrenamente!”, a explicat Bernadette Szocs.

În plus, Bernadette a dezvăluit rețeta specială preluată de la bunica ei.

„Bunica m-a învățat (n.r. – să prepare murături) și sunt foarte mândră că o am încă alături de mine. Are 90 de ani și în ziua de azi ea pune murături.

În fiecare zi gătesc între antrenamente, pentru că nu are cine să îmi facă și iubesc să gătesc. Uneori mai fac și din cap, nu doar după ce m-au învățat mama și bunica.

Reclamă

Fără carne nu pot să trăiesc, pentru că îmi dă energie pentru antrenamente. La prânz mănânc carne cu garnitură, piure sau legume fierte, fasole, depinde de ceea ce îmi vine pe moment. Seara, carne sau pește cu salată.

Când merg acasă, bunica mă așteaptă cu bunătăți. Tot timpul îi cer să îmi facă gulaș și sarmale.

Pregătesc multe feluri de dulciuri. După ce termin cina nu există să nu mănânc o tabletă de ciocolată. Și la miezul nopții, dacă mă uit la un film, mănânc ceva dulce”, a declarat Bernadette Szocs, potrivit sportsnet.ro

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și