Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Eva Tofalvi, ”regina” biatlonului din România, trage un semnal de alarmă: ”Sportul a evoluat, noi am rămas în urmă! Avem copii talentați, dar e vorba de bani!”

Dragoș Vasile Publicat: 21 februarie 2022, 11:00

Eva Tofalvi, ”regina” biatlonului din România, trage un semnal de alarmă: ”Sportul a evoluat, noi am rămas în urmă! Avem copii talentați, dar e vorba de bani!”

Eva Tofalvi, ”regina” biatlonului din România, trage un semnal de alarmă

Profimedia

  • Eva Tofalvi, ”regina” biatlonului din România, trage un semnal de alarmă
  • Mesajul transmis de marea sportivă la AS.ro LIVE

Eva Tofalvi, ”regina” biatlonului din România, trage un semnal de alarmă

Eva Tofalvi este de părere că sportul românesc are nevoie de mai multe investiții pentru a obține rezultate la competițiile internaționale. ”Regina” biatlonului a oferit ca exemplu Norvegia, o țară de aproape patru ori mai mică decât România, dar care obține medalii pe bandă rulantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Trebuie să investim. Sportul trebuie să fie pe primul loc în România. Norvegia a luat doar la biatlon 14 medalii. Ne uitam și ziceam: ”Doamne Ferește, o să fie un dezastru!”, dar n-a fost. Noi am avea mai multe șanse ca ei. E vorba despre bani. Noi avem copii talentați, dar dacă nu investim în ei…

Sportul a evoluat foarte mult, iar noi am rămas în urmă. Nu avem în România o pârtie de bob. Cu asta am zis totul. Cum vrem noi să facem dacă nu avem sub picioare nimic? Cum îi facem pe cei mici să iubească sportul?”, a declarat Eva Tofalvi, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Reclamă
Citește și:

Eva Tofalvi, ”regina” biatlonului din România

Eva Tofalvi a participat la șase ediții ale Jocurilor Olimpice. Fosta biatlonistă a fost purtătoarea drapelului României la festivitatea de deschidere a JO de Iarnă din 2002, 2010 și 2014.

De-a lungul carierei, Eva a avut rezultate notbabile, precum:

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”