Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Eva Tofalvi, ”regina” biatlonului din România, trage un semnal de alarmă: ”Sportul a evoluat, noi am rămas în urmă! Avem copii talentați, dar e vorba de bani!”

Dragoș Vasile Publicat: 21 februarie 2022, 11:00

Reclamă
Eva Tofalvi, ”regina” biatlonului din România, trage un semnal de alarmă: ”Sportul a evoluat, noi am rămas în urmă! Avem copii talentați, dar e vorba de bani!”

Eva Tofalvi, ”regina” biatlonului din România, trage un semnal de alarmă

Profimedia

Eva Tofalvi, ”regina” biatlonului din România, trage un semnal de alarmă

Eva Tofalvi este de părere că sportul românesc are nevoie de mai multe investiții pentru a obține rezultate la competițiile internaționale. ”Regina” biatlonului a oferit ca exemplu Norvegia, o țară de aproape patru ori mai mică decât România, dar care obține medalii pe bandă rulantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Trebuie să investim. Sportul trebuie să fie pe primul loc în România. Norvegia a luat doar la biatlon 14 medalii. Ne uitam și ziceam: ”Doamne Ferește, o să fie un dezastru!”, dar n-a fost. Noi am avea mai multe șanse ca ei. E vorba despre bani. Noi avem copii talentați, dar dacă nu investim în ei…

Sportul a evoluat foarte mult, iar noi am rămas în urmă. Nu avem în România o pârtie de bob. Cu asta am zis totul. Cum vrem noi să facem dacă nu avem sub picioare nimic? Cum îi facem pe cei mici să iubească sportul?”, a declarat Eva Tofalvi, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Eva Tofalvi, ”regina” biatlonului din România

Eva Tofalvi a participat la șase ediții ale Jocurilor Olimpice. Fosta biatlonistă a fost purtătoarea drapelului României la festivitatea de deschidere a JO de Iarnă din 2002, 2010 și 2014.

De-a lungul carierei, Eva a avut rezultate notbabile, precum:

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-2. Dezastru pentru roş-albaştri! Cisotti şi Zivulic au marcat pentru gălăţeni

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și