Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Alice Ene a dezvăluit secretul condusului de la 8 ani! ”Nu ajungeam la pedale!” Câtă benzină consumă în trei zile de competiție: ”Viteza de intrare, pe circuit, este de 140 km/h”

Silviu Corneanu Publicat: 5 iunie 2021, 12:46

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Alice Ene a dezvăluit secretul condusului de la 8 ani! ”Nu ajungeam la pedale!” Câtă benzină consumă în trei zile de competiție: ”Viteza de intrare, pe circuit, este de 140 km/h”

AS.ro

Alice Ene a dezvăluit secretul condusului de la 8 ani

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Sorin și Alice Ene au fost invitați la AS.ro LIVE

Alice Ene a dezvăluit secretul condusului de la 8 ani. Fata lui Sorin Ene susține că a început să piloteze de la 8 ani. Pentru că nu ajungea la pedale, Alice conducea cu 10 perne sub ea și la spate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alice Ene a dezvăluit secretul condusului de la 8 ani

Alice Ene susține că și acum, conduce cu câteva perne, doar că numărul este mai redus :).

La 8 ani am învățat să conduc. De la 8 ani eram singură în scaun. Nu ajungeam la pedale. Și acum pun perne sub mine și la spate. Acum am mai scăzut din ele, dar la început aveam vreo 9-10 perne”, a dezvăluit Alice Ene la AS.ro LIVE.

Reclamă

Alice Ene face drifturi la 140 km/h

Alice Ene face drifturi la peste 140 de km/h, după cum susține tatăl ei. Sorin Ene a recunoscut faptul că a avut emoții când fiica sa a intrat pe unul dintre cele mai rapide circuite de drift.

Alice este la volan acum. Este un traseu extraordinar de dificil. Mi-a fost teamă. Nu ai voie să mergi deloc drept. Viteza de intrare pe circuit este foarte mare, la peste 140 km/h.

Reclamă

Cea mai mică tendință de a îndrepta mașina, duce la eliminarea din competiție. Formatul circuitului, de aici, este de viteză, face ca viteza să crească pe măsură ce înaintezi”, a declarat Sorin Ene la AS.ro LIVE.

Cât consumă o masină pentru drift

Sorin Ene a dezvăluit la AS.ro LIVE că fiica sa a consumat 250 de litri de benzină în cele trei zile. Alice Ene a participat în weekend-ul trecut la prima etapă a campionatului european, ”Drift Kings”, în Grecia.

Noi vrem să consume tot. În 3 zile am consumat 250 litri. Noi ne bucurăm. Combustibilul este cea mai mică cheltuială, din toată chestia asta”, a mai spus Sorin Ene la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Nicole Toma și Bogdan Ristea au fost invitaţii lui Dan Pavel
Alte sporturi • 10 apr., 11:00
AS.ro LIVE | Nicole Toma și Bogdan Ristea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti din jiu-jitsu brazilian
Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a tras un semnal grav de alarmă: "Suntem pe ultimul loc în Europa"
Tenis • 3 apr., 12:43
Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a tras un semnal grav de alarmă: „Suntem pe ultimul loc în Europa”
AS.ro LIVE | George Cosac a fost invitatul Roxanei Bratu
Tenis • 3 apr., 11:15
AS.ro LIVE | George Cosac a fost invitatul Roxanei Bratu. Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a făcut dezvăluiri de senzaţie
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României