EXCLUSIV AS.ro LIVE | Alice Ene a dezvăluit secretul condusului de la 8 ani! ”Nu ajungeam la pedale!” Câtă benzină consumă în trei zile de competiție: ”Viteza de intrare, pe circuit, este de 140 km/h”

De Silviu Corneanu
Publicat: 5.06.2021, 12:46
Actualizat: 5.06.2021, 12:50

Alice Ene este cel mai tânăr pilot de drift din Europa. Alice și tatăl său, și el pilot, Sorin Ene, au fost invitați la AS.ro LIVE. Deși pare greu de crezut, Alice Ene s-a apucat de condus de la 8 ani, când încă nici nu ajungea la pedale.

Sorin și Alice Ene au fost invitați la AS.ro LIVE

Alice Ene a dezvăluit secretul condusului de la 8 ani

AS.ro

Alice Ene a dezvăluit secretul condusului de la 8 ani. Fata lui Sorin Ene susține că a început să piloteze de la 8 ani. Pentru că nu ajungea la pedale, Alice conducea cu 10 perne sub ea și la spate.

Alice Ene a dezvăluit secretul condusului de la 8 ani

Alice Ene susține că și acum, conduce cu câteva perne, doar că numărul este mai redus :).

La 8 ani am învățat să conduc. De la 8 ani eram singură în scaun. Nu ajungeam la pedale. Și acum pun perne sub mine și la spate. Acum am mai scăzut din ele, dar la început aveam vreo 9-10 perne”, a dezvăluit Alice Ene la AS.ro LIVE.

Alice Ene face drifturi la 140 km/h

Alice Ene face drifturi la peste 140 de km/h, după cum susține tatăl ei. Sorin Ene a recunoscut faptul că a avut emoții când fiica sa a intrat pe unul dintre cele mai rapide circuite de drift.

Alice este la volan acum. Este un traseu extraordinar de dificil. Mi-a fost teamă. Nu ai voie să mergi deloc drept. Viteza de intrare pe circuit este foarte mare, la peste 140 km/h.

Cea mai mică tendință de a îndrepta mașina, duce la eliminarea din competiție. Formatul circuitului, de aici, este de viteză, face ca viteza să crească pe măsură ce înaintezi”, a declarat Sorin Ene la AS.ro LIVE.

Cât consumă o masină pentru drift

Sorin Ene a dezvăluit la AS.ro LIVE că fiica sa a consumat 250 de litri de benzină în cele trei zile. Alice Ene a participat în weekend-ul trecut la prima etapă a campionatului european, ”Drift Kings”, în Grecia.

Noi vrem să consume tot. În 3 zile am consumat 250 litri. Noi ne bucurăm. Combustibilul este cea mai mică cheltuială, din toată chestia asta”, a mai spus Sorin Ene la AS.ro LIVE.

Pe același subiect
Alexia Căruţaşu, invitata lui Cătălin Oprişan, la AS.ro LIVE
Alte Sporturi • 11:18
O româncă, una dintre cele mai talentate jucătoare de volei din lume. Alexia Căruţaşu a debutat la doar 13 ani! „Îmi tremurau toate!”
Sorin Ghionea a fost invitat la AS.ro LIVE
Fotbal • 9:34
Familia Steaua! Sorin Ghionea, secretul anului magnific 2006: ”L-am pupat mai mult pe Dică decât pe nevastă-mea!” :). Povestea revenirii cu Valencia
Alte Sporturi • 17 iunie, 23:39
AS.ro LIVE | Alexia Căruţaşu a fost invitata lui Cătălin Oprişan. Dezvăluirile româncei care străluceşte în Turcia
Antena 1
Au fost 18, au rămas 4. Ele sunt finalistele de la Burlacul, fetele care vor avea ocazia să cunoască familia lui Andi
Top citite
LIVE BLOG EURO 2020 | Tot ce trebuie să ştii despre Campionatul European! Grupe, program şi oraşele în care se va juca. Patru partide se dispută la Bucureşti. Marile favorite la câştigarea trofeului
1
LIVE BLOG EURO 2020 | Tot ce trebuie să ştii despre Campionatul European! Grupe, program şi oraşele în care se va juca. Patru partide se dispută la Bucureşti. Marile favorite la câştigarea trofeului
Ultimele știri
12:08 VIDEONeymar a plâns după ce a făcut show la Copa America. Brazilianul a marcat şi a oferit un dribling fabulos. „Am trecut prin multe!” 11:18 EXCLUSIV AS.ro LIVEO româncă, una dintre cele mai talentate jucătoare de volei din lume. Alexia Căruţaşu a debutat la doar 13 ani! „Îmi tremurau toate!” 10:50 Noul transfer al lui CFR Cluj, pasiune comună cu Lionel Messi. „Sunt un om simplu!” Obiectivul lui Jonathan Rodriguez 10:10 Euro 2020 | Suedia – Slovacia, LIVE SCORE (16.00). Meciul care poate aduce calificarea pentru Hamsik şi colegii săi. Echipele probabile 9:38 „Mister încearcă să facă ceva!” Mirel Rădoi, apărat de Răzvan Marin. „Ne putem califica la Mondial” 9:34 EXCLUSIV AS.ro LIVEFamilia Steaua! Sorin Ghionea, secretul anului magnific 2006: ”L-am pupat mai mult pe Dică decât pe nevastă-mea!” :). Povestea revenirii cu Valencia 9:19 Finala Euro 2020 ar putea fi mutată de la Londra! Scandal între UEFA şi Marea Britanie din cauza VIP-urilor invitate pe Wembley 9:04 Kevin De Bruyne l-a uimit pe un fost internaţional român. „Şi dacă avea piciorul în ghips, era mai bun! E dintre fotbaliştii mari de tot!” 8:27 Promisiunea „nebună” făcută de Ilie Dumitrescu: „Merg pe jos de la Universitate!” Ce trebuie să se întâmple pentru ca „Mister” să facă asta 8:19 Căpitanul lui Dinamo, propus la FCSB: „Au nevoie de unul ca Bourceanu sau Pintilii!” Ar fi o lovitură dată de Gigi Becali „câinilor”
Close