Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Benny Adegbuyi, gata de lupta cu Badr Hari: ”Sunt într-o formă de zile mari!”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 18 decembrie 2020, 7:17 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Benny Adegbuyi, gata de lupta cu Badr Hari: ”Sunt într-o formă de zile mari!”

captura foto

Benny Adegbuyi și Badr Hari se bat pe 19 decembrie la Rotterdam. Sportivul român s-a declarat în cea mai bună formă

”Sunt bine, atât din punct de vedere fizic cât și mental, cred că am avut cea mai bună pregătire de până acum. Meciul s-a amânat de vreo două ori, dar a fost cumva spre beneficiul meu fiindcă sunt într-o formă de zile mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Azi e ziua cântarului și testelor COVID-19. Până acum era cântarul, acum sunt și testele înaintea cântarului. Din păcate, trecem prin perioada asta și nu avem ce face.

Evident că m-a dat înapoi psihic amânarea pentru că te pregătești mental pentru o anumită dată, îți faci tot planul, până și acasă și evident orice schimbare te dă peste cap dar, fiind profesioniști, trebuie să ne montăm. Am schimbat totul și am făcut ca pregătirea să fie pentru 19 decembrie”, a declarat Benny la AS.ro LIVE.

Vezi AICI, integral, emisiunea AS.ro LIVE

Benny Adegbuyi, explicații despre viața fără lupte

”Având meciul fără public, cred că este un avantaj pentru mine treaba asta pentru că publicul este un al treilea susținător și îți dă un vibe mișto. Dar, știi cum e, de multe ori în interiorul ringului, nu te mai interesează nimic. 

Reclamă

Am un an și o lună de la ultima luptă. E foarte greu fiindcă, fiind sportivi profesioniști, noi ne câștigăm traiul din asta. E greu să stai în afara competițiilor și fiindcă își ieși din mână. 

Noi ar trebui să avem minim 3-4 meciuri pe an, iar din cauza pandemiei, toate evenimentele au fost oprite. În perioada de lockdown, am făcut antrenamente în casă și în subsol. Speram ca 2021 să fie un an mai bun și, dacă tot a apărut vaccinul ăsta, măcar să ne lase în pace”, a precizat sportivul român.

Benny Adegbuyi vs Badr Hari, amânat din cauza COVID-19

Benny și Badr Hari trebuiau să lupte în luna noiembrie a acestui an, dar marocanul s-a îmbolnăvit de Covid și confruntarea a fost amânată. Cei de la Glory, promoția care organizează gala, au anunțat o nouă dată pentru meciul dintre cei doi.

Reclamă 4 / 0/3

Benny și Badr vor lupta pe 19 decembrie, la Rotterdam. Ca și până acum, meciul va desemna următorul challenger la centura de campion a lui Rico Verhoeven.

Sportivul român pornește ca favorit în fața lui Badr Hari, cel care este departe de luptătorul de legendă pe care îl știu fanii. De altfel, marocanul nu a mai câștigat un meci din 2015, de mai bine de 5 ani, având 2 înfrângeri cu Rico Verhoeven și un meci cu Hesdy Gerges după care amândoi au fost depistați pozitiv cu substanțe interzise.

În schimb, Benny a strâns 15 victorii și 3 înfrângeri de la ultimul meci câștigat de Badr Hari, avantajul fiind clar de partea sa. Benny se antrenează pentru acest meci cu Rico Verhoeven, campionul Glory la categoria grea, cel care are 2 victorii atât cu Badr Hari cât și cu Benny, dar care îl ajută în pregătire pe sportivul român.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și