Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Cătălin Moroșanu, determinat să urce iar în ring: ”Mi-am luat un genunchi în ficat de nu știam ce e cu mine”

Antena Sport Publicat: 18 decembrie 2020, 8:21 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Cătălin Moroșanu, determinat să urce iar în ring: ”Mi-am luat un genunchi în ficat de nu știam ce e cu mine”

Mediafax Foto / Gabriel Brezeanu via Hepta

Cătălin Moroșanu a mărturisit cu cine mai vrea să lupte înainte de a se retrage definitiv

”Moartea din Carpați” a vorbit, printre altele, despre ultimele meciuri pe care și-ar dori să le aibă și cum a influențat lipsa spectatorilor sporturile de contact.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Moroșanu: ”Mai vreau să fac două meciuri în Diaspora”

”Mi-am făcut meciul de retragere în fiecare zonă geografică a României. Moldova, București, Craiova, Cluj. Mai vreau să mai fac 1-2 meciuri în Diaspora.

Vreau să merg către Anglia și Germania, acele două zone unde sunt foarte mulți fani și aș dori să mai fac un meci sau două, să văd exact în funcție și de pregătirea mea, fiindcă nu e așa ușor.

Primul meci aș vrea să îl fac cu Errol Zimmerman. După cum știți, m-a învins în 2010 atunci când veneam după o emisiune. O astfel de apariție îți influențează foarte mult cariera sportivă. Mi-am luat un KO de la Zimmerman și îl țin minte și aș vrea să fac o revanșă cu el, a declarat luptătorul român la AS.ro LIVE.

Reclamă

Vezi AICI, integral, emisiunea AS.ro LIVE

Cătălin Moroșanu: ”Sportivii profesioniști au nevoie de sparring”

Cătălin Moroșanu a vorbit și despre cum se simte lipsa spectatorilor și a antrenamentelor libere în sporturile de contact, comparativ cu alte sporturi.

”E dificil cu perioada asta. Sportivii profesioniști au nevoie de sparring, trebuie să-ți formezi un ochi, să încerci să eschivezi, să faci tot felul de chestii

Ai și o frică așa. Te duci în sală, vă luptați împreună, nu știi dacă partenerul tău este pozitiv sau negativ și ai ceva emoții.

Reclamă 4 / 0/3

(…) Este foarte greu în lipsa spectatorilor. În meciul pe care l-am avut cu Daniel Sam la Cluj, în prima repriză mi-a dat un genunchi în ficat de nu mai știam ce e cu mine, dar când publicul a strigat ”Moroșanu, Moroșanu” și când m-a încurajat, de rușinea mea și pentru respectul pe care îl port pentru ei, a rămas în picioare doar ca să nu-i dezamăgesc.

Au venit 3000 de oameni să mă vadă și când a început publicul să strige, atunci mi-am revenit și am câștigat meciul”, a mărturisit Cătălin Moroșanu la AS.ro LIVE. 

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe paginile www.as.ro/live și www.as.ro, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale ale emisiunii pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și