Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Cei mai buni dansatori din România fac senzaţie în Centrul Vechi: "Competiţia e ceva fără de care nu pot să trăiesc"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2020, 17:07

Diana şi Andrei se antrenează în Centrul Vechi pe timp de pandemie. Nu mai e aglomeraţie de altadată pe străzi. Masca de protectie face parte din recuzita acum. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dansatorii se antrenează pe rând în sălile de dans. Ei şi-au exersat mişcările şi prin parcuri.

"Mereu erau copii cu bunici de toate vârstele, ne filmau, vorbeau cu noi, însă din punct de vedere tehnic era foarte greu să dansăm în adidaşi pe iarbă", a spus Diana Maria Popa.

Când era mică, Diana a ajuns campioană mondială şi europeană la latino show. Din cauza pandemiei, la dans sportiv nu s-a mai ţinut un concurs de anul trecut. Naţionalele au fost amânate, dar nu se ştie până când.

"Noi nu ştim când vom participa la acest campionat, întrucât suntem nevoiţi să ne antrenăm în fiecare zi ca şi cum mâine am avea campionat. În momentul în care nu avem competiţii, îţi mai pierzi motivaţia", a spus şi Andrei Ghiţă. 

Reclamă

Diana Maria Popa: "Competiţia chiar e ceva fără de care nu pot să trăiesc"

"Competiţia chiar e ceva fără de care nu pot să trăiesc. Simt că nu mai pot fără, adică trebuie neapărat să începem", a mai spus Diana Maria Popa. 

Andrei îşi petrece mai mult timp cu partenera de dans decât cu cea de viaţă.

"Iubita mea fiind din Ploieşti, nu prea am timp să mă văd cu ea. Ne facem timp, dar cam două ore pe săptămână. Însă, cu ea, stau de vorbă vreo 25 de ore pe săptămână", a mai spus Andrei Ghiţă. .

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cei mai buni dansatori români se antrenează în Centrul Vechi
  • Imegini superbe cu Diana şi Andrei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și