Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Crina Pintea, imagini fabuloase ca actriţă într-o piesă de teatru! Și-a jucat rolul perfect și a făcut fericiţi sute de copii

Antena Sport Publicat: 30 decembrie 2020, 17:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:54

Reclamă

Ea a povestit cum a fost să crească într-un sat mic din Buzău și bucuria pe care o simte ajutându-i pe cei mici. ”Noi suntem patru frați, eu am crescut cu o casă plină, dintotdeauna mi-a plăcut să ajut și când vine vorba de copii, e minunat”, a declarat handbalista naționalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Crina Pintea, de la terenul de handbal la scena de teatru

Pe timp de pandemie, Crina Pintea s-a apucat de actorie. E marea ei pasiune, după handbal, aşa că s-a înscris la cursurile de teatru. Ea arată aceeași determinare pe care a avut-o și la 16 ani, atunci când a intrat în ”lumea bună” a handbalului după o scrisoare trimisă alături de profesorul său de matematică.

”Bună! Numele meu este Nina, am un metru 98, o sută de kilograme, port 46 la picior şi sunt balerină. 46 mi-a placut maxim! maxim, pe cuvant! as face inca o data si inca o data!”, au fost cuvintele Crinei Pintea.

Crina Pintea a fost marea absentă a României de la Campionatul European

Crina Pintea a fost marea absentă a României de la Europeanul care a fost găzduit doar de danezi. Ea a fost testată pozitiv la Covid-19 şi nu a făcut deplasarea alături de echipă. De altfel, şi Laura Moisă a lipsit din acelaşi motiv, iar Denisa Dedu nu a evoluat contra Germaniei.

"Orice jucător pentru echipa României e important, Laura și Crina sunt două jucătoare care au jucat la ultimele turnee finale, au avut meciuri în Champions League în acest an, erau jucătoare care puteau să ofere un plus acestei echipe.

Reclamă

E cel mai ușor să te plângi de condiții sau de neajunsuri, important e să ne concentrăm, să avem o echipă unită, să fim disciplinați și să credem în șansa noastră", a comentat, la acel moment, selecţionerul Bogdan Burcea,

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:34 EXCLUSIVCristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton 21:23 Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!” 21:10 LIVE VIDEOFinlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Cehia 4-3 şi Letonia – SUA 3-6 20:42 „Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid” 20:21 Gică Hagi, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec: „Am vorbit cu el” 20:14 Neil Lennon, tot mai aproape să îl piardă pe Albion Rrahmani. O forţă a Europei negociază transferul golgheterului de la Rapid! 20:07 Imagine URIAŞĂ cu Gică Hagi la Ambasada SUA din România. Mesajul superb pentru „Rege” 19:20 Carlo Ancelotti are trei variante de transfer pentru a-l înlocui pe Toni Kroos la Real Madrid! Şi-a pregătit deja şi „planul B” 19:20 AS.ro LIVE | Răzvan Raţ este invitatul lui Dan Pavel, de la 10:30. Dezvăluiri de senzaţie a fostului internaţional român 18:59 McLaren, omagiu pentru Ayrton Senna la Marele Premiu de Formula 1™ al Principatului Monaco. Anunţul făcut de britanici Vezi toate știrile
Citește și