Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Ea chiar e iute și furioasă! Codrina Ionescu, o românca pasionată de motoare, a devenit cea mai tare luptătoare din lume la sambo

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2021, 20:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:53

Sambo reprezintă artele marțiale mixte care i-au transformat în adevărate mașini de luptă pe soldații de elită din "Armata Roșie" a rușilor. La această disciplină se folosesc procedee din judo, jujitsu, lupte si trânte moldovenești. Codrina Ionescu câștigat Cupa Mondială de sambo de la Moscova și are și un titlu mondial la junioare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Codrina Ionescu: “Sper ca sambo să devină spor olimpic” 

“Sper ca la un moment dat să devină sport olimpic și îmi doresc foarte mult să particip la Jocurile Olimpice”, a spus fata. 

Codrina este o adevarată fiară în lupte. Ea își intimidează rivalele și cu tatuajele ei.  

“Consider că mă transform într-o ursoaică atunci când mă enervez în meciuri”, a mai afirmat Codrina.  

Codrina Ionescu, luptătoarea pasionată de motoare 

Codrina e pasionată și de motoare. Dubla vicecampioană europeană la sambo vine cu motorul la sală indiferent de vreme. 

Reclamă

“Sunt foarte mândră de el și îndrăgostită în același timp. Până acum, slavă lui Dumnezeu, n-am avut probleme în trafic”, a spus fata. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și