Închide meniul
Video

EXCLUSIV| Frumuseţea care a făcut o avere din modă, Adriana Lima, învaţă box de la un român. Arădoaie este extaziat!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 mai 2020, 17:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:41

Una dintre cele mai frumoase femei ale planetei, Adriana Lima, ştie să dea bine cu pumnul. Românul care a plecat în America în căutarea centurilor mondiale, Arădoaie, îi oferă lecţii de box frumoasei brazilience.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eronim Arădoaie, antrenor pentru Adriana Lima

"Mă simt fascinat să mă antrenez cu Adriana Lima şi cu alte celebrităţi care vin la noi la sală. În timp, am devenit şi prieteni şi cu siguranţă va veni la următoarele meciuri să mă susţină", a declarat Arădoaie pentru AntenaSport.

Adriana Lima l-a întrebat pe prietenul din România dacă nu vrea să devină model.

"Mă gândesc să ajung model, dar în box, pentru că ţelul meu este să ajung campion mondial", a mai spus sportivul român.

Cu gândul la centuri, Arădoaie se antrenează pe malul apei şi pe străzile din Miami, nu doar în sala de box. Băiatul care a plecat la box din comuna Leţcaia, de lângă Iaşi, simte la tot pasul tentaţiile şi luxul din Miami.

Reclamă

"Un campion se va gândi doar la muncă şi la ceea ce ar trebui să-l facă un campion. Să nu fie atras de distracţiile din jur", a reacţionat Arădoaie.

În Miami, sportivii nu sunt închişi în cantonamente sau în case. Şi fratele lui Eronim, Andrei Arădoaie, face box.

"După ce va lua o medalie strălucitoare la Olimpiadă, va avea o vacanţă aici, în Miami", a declarat Eronim.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și