Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Povestea Ioanei, luptătoarea din România, după care întorc capul toți irlandezii

Antena Sport Publicat: 28 mai 2020, 18:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:40

Reclamă

Ioana Salomie s-a născut la Cluj, însă a copilărit şi a învăţat box în Irlanda, acolo unde părinţii ei au plecat să muncească. Fata a ajuns campioană şi în Irlanda, şi în România şi a luat aur la Europene. Acum cinci ani, Ioana a renunţat la box, s-a întors în Irlanda şi s-a apucat de fitness.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Crescând acolo, făcând şcoala, am reuşit să mă adaptez foarte bine stilului lor de viaţă, felului lor de a fi şi simt că mi se potriveşte ca o mănuşă. Ce-mi lipseşte de acasă sunt oamenii dragi sufletului meu, tradiţiile româneşti", a declarat sportiva pentru AntenaSport.  

Îi antrenează pe rugbiştii irlandezi

Irlandezii i-au propus Ioanei să-i ajute pe rugbişti să pună muşchi. Românca n-ar refuza o ofertă nici de la o echipă de fotbal. Pentru că sălile sunt închise pe timp de pandemie, Ioana a venit în vacanţă la Cluj şi se antrenează la înălţime.

"Pentru mine e destul de uşor să mă menţin în formă în perioada asta, pentru că nu mai avem aşa de multe activităţi, de mult stres şi tocmai de aceea avem mai mult timp pentru noi, iar toată energia mea aleg să o folosesc pentru o oră de antrenament zilnic", a mai spus Ioana. 

Halep şi Delia sunt preferatele ei.

Reclamă
Reclamă 4
"Vedeta cu care aş dori să fac o oră de sport ar fi Delia Matache. Îmi plac foarte mult personalitatea şi caracterul ei şi cred că ne-am distra pe cinste!" 
Recomandări

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:14

Mihai Stoica îi spulberă visul lui Gigi Becali: „Aproape imposibil!” Planul stabilit pentru următorul sezon

9:56

„Şansa glorioasă de a se ridica la înălţimea numelui!” Anunţul englezilor despre Ianis Hagi, înainte de EURO 2024

9:36

Programul de joi al românilor prezenţi la WTT Star Contender Ljubljana 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

9:31

Oferte pe bandă rulantă pentru jucătorii lui Adrian Mititelu! Suma uriaşă cerută de patronul FCU Craiova

8:38

Hummels, Gavi, Grealish sau Haaland, marii absenţi de la EURO 2024

8:32

România are lotul cel mai slab cotat la EURO 2024! Cât valorează adversarele din grupă ale „tricolorilor”

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 3 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 4 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 5 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 6 FotoGafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”
Citește și