Închide meniul

Pentru istorie! Mick Schumacher va participa la Campionatul Mondial de Formula 1. Tocmai a semnat contractul

Antena Sport Publicat: 2 decembrie 2020, 8:16

Pentru istorie! Mick Schumacher va participa la Campionatul Mondial de Formula 1. Tocmai a semnat contractul

ProfimediaImages

Mick Schumacher va participa la CM de Formula 1

  • Mick Schumacher are 21 de ani
  • Michael Schumacher urmăreşte cursele fiului său

"Suntem foarte încântaţi să putem anunţa că Mick Schumacher va fi în echipa noastră, din sezonul viitor şi de-abia aştept să îl primim în echipa noastră", a anunţat Gunther Steiner, directorul celor de la Haas. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mick Schumacher: Am rămas fără cuvinte, e un vis împlinit

Americanii de la Haas au anunţat că Mick a semnat un contract "pe mai mulţi ani". Pilotul de 21 de ani e lider în campionatul Formulei 2. El a câştigat şi titlul în Formula 3. 

"Ideea de a face parte din grila de Formula 1 începând cu anul viitor mă face să fiu foarte fericit. Am rămas fără cuvinte. Aş vrea să le mulţumesc celor de la Haas F1, Scuderiei Ferrari şi celor de la Academia Ferrari. 

Reclamă

Vreau să îmi arăt dragostea pentru părinţii mei, cărora le datorez totul. Întotdeauna am crezut că îmi pot îndeplini visul de a ajunge în Formula 1", a spus şi Mick Schumacher. 

Michael Schumacher urmăreşte cursele lui Mick Schumacher

Rămâne de văzut dacă Mick Schumacher va reuşi să se apropie de performanţele tatălui său, cel care a câştigat Campionatul Mondial de Formula 1 de 7 ori, fiind egalat recent de Lewis Hamilton. 

Reclamă

Jean Todt a făcut noi dezvăluiri despre starea lui Schumacher, cel care se află în comă după accidentul teribil de schi, din 2013. 

"Bineînțeles că Michael urmăreşte cursele în care participă fiul său. Este la curent cu tot ce face. Probabil anul viitor Mick va fi pilot în Formula 1, o mare provocare. Dar toată lumea așteaptă un nou Schumacher la cel mai înalt nivel", a spus Jean Todt, care le-a adus multe emoţii fanilor fostului pilot.

Michael Schumacher, mutat la Mallorca

Familia lui Schumacher ţine secret majoritatea informaţiilor legate de starea de sănătate a septuplului campion mondial de Formula 1.

Reclamă 4 / 0/3

Michael Schumacher a fost mutat din Elveţia într-o vilă de 30 de milioane de euro din Mallorca, una care i-a aparţinut în trecut preşedintelui de la Real Madrid, Florentino Perez.

"Este o chestiune pe care prefer să nu comentez. Îl văd pe Michael de 2 ori pe lună, iar răspunsul meu e același, este un luptător. Este îngrijit extraordinar, într-un loc foarte confortabil. Toți sperăm ca totul să meargă pe calea cea bună", a mai spus Todt.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
George Russell, implicat într-un accident horror! Apelul disperat al britanicului, care se temea pentru viaţa lui!
AntenaPLAY • 24 mart., 14:08
George Russell, implicat într-un accident horror! Apelul disperat al britanicului, care se temea pentru viaţa lui!
Max Verstappen a dezvăluit motivul abandonului său şoc în Marele Premiu al Australiei
AntenaPLAY • 24 mart., 9:07
Max Verstappen a dezvăluit motivul abandonului său şoc în Marele Premiu al Australiei: „Din păcate se întâmplă astfel de lucruri”
Mutarea şoc pe care o pregăteşte Mercedes
AntenaPLAY • 23 mart., 21:34
Mutarea şoc pe care o pregăteşte Mercedes: „Au început negocierile!” Un dublu campion mondial, chemat în locul lui Hamilton
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 22 mart., 17:05
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 martie 2024
Charles Leclerc a rupt tăcerea despre rivalitatea cu Carlos Sainz
AntenaPLAY • 19 mart., 13:46
Charles Leclerc a vorbit despre rivalitatea de la Ferrari cu Carlos Sainz: „Am reuşit să facem asta!”