Închide meniul

Fanii Stelei „au luat foc” după pierderea lui David Popovici! Atac frontal la conducerea Armatei: „Ce face domnul comandant?”

Reclamă

Publicat: 28 septembrie 2021, 8:16

Fanii Stelei „au luat foc după pierderea lui David Popovici! Atac frontal la conducerea Armatei: „Ce face domnul comandant?

David Popovici a impresionat la Jocurile Olimpice 2020

Profimediaimages

Suporterii Stelei îi acuză pe cei din conducerea CSA că nu fac nimic pentru a-și păstra sportivii talentați. Printre cei luați la țintă se numără și comandantul clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii Stelei, mesaj pentru conducerea Armatei

Pierdere enormă pentru Steaua! Cel mai talentat înotător român din noua generație, David Popovici (17 ani), a semnat cu Dinamo. Ne întrebăm oare ce putea Dinamo să ofere mai mult decât Steaua? Bazinul olimpic pe care Steaua, club cu campioană olimpică, nu este în stare să îl construiască?

Ce face oare departamentul de marketing al clubului pentru a aduce venituri și imagine pentru club, ca astfel de situații să nu aibă loc? Ce face domnul comandant pentru dezvoltarea infrastructurii pentru sport a clubului?

– zero promovare performanțe sportive ale actualilor și foștilor campioni steliști
– zero promovare și planuri pentru dezvoltarea infrastructurii
– zero campanii de atragere sponsori și suporteri, mai ales la sporturile de echipă!

Care este strategia pe termen mediu și lung? Tot punem aceste întrebări de peste 7 ani!„, se arată în comunicatul celor de la AS47.

Reclamă

David Popovici a semnat cu Dinamo

David Popovici (17 ani), puștiul minune al natației românești, a semnat cu Dinamo. Clubul a făcut anunțul pe pagina oficială de Facebook. Acesta a fost dorit și de colegii importante din Statele Unite ale Americii, dar a preferat să termine școala în România.

Super-transferul anului. Înotătorul David Popovici a ales Dinamo! Cel mai talentat înotător român din noua generație, David Popovici (17 ani), se alătură celui mai titrat club sportiv al României.

Reclamă 4 / 0/3

Multiplul campion european de juniori, una dintre marile surprize ale Jocurilor Olimpice de la Tokyo, unde a fost la numai două sutimi de medalia de bronz la 200 metri liber, își va continua cariera la Dinamo.

Alături de el va veni și antrenorul Adrian Radulescu. Mai multe detalii, într-o conferința de presă pe care o vom organiza in curând!„, au anunțat cei de la Dinamo.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • David Popovici a semnat cu Dinamo
  • Mesajul dur al fanilor de la CSA Steaua

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene Vezi toate știrile
Citește și