Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Fetele de ”aur” și-au spus povestea la AS.ro LIVE! Promisiunea pe care și-au făcut-o înainte de Olimpiadă: ”Noua Zeelandă a fost adversarul nostru principal”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 22 octombrie 2021, 13:16

Fetele de ”aur” și-au spus povestea la AS.ro LIVE! Promisiunea pe care și-au făcut-o înainte de Olimpiadă: ”Noua Zeelandă a fost adversarul nostru principal”

Fetele de ”aur” și-au spus povestea la AS.ro LIVE

AS.ro

Ancuța Bodnar umblă mereu cu medalia după ea: ”Bunica mea ține să o port mereu cu mine pentru că nu se știe când am nevoie de ea”, a spus aceasta. Același lucru îl face și Simona Radiș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ancuța Bodnar și Simona Radiș au ajuns la canotaj de pe băncile școlii

Ancuța Bodnar a dezvăluit cum a ajuns să practice canotaj. Medaliată cu aur la Olimpiadă, Ancuța a recunoscut că nu știam absolut nimic despre acest sport.

Am fost selectată de Constantin și Elena, în 2012. Eram în parcul școlii, după un copac, și a venit doamna Mariana Maliș, din Orșava, pentru selecții. M-a chemat la dânsa și mi-a zis să mergem la director. Eu m-am speriat, când te chema la director era doar de rău. Mi-a povestit abia în birou ce face dânsa. Eu nu știam nimic de canotaj sau de Orșova. Nu știam nici unde se află pe hartă”, a povestit Ancuța Bodnar la AS.ro LIVE.

Simona Radiș a fost selectată pentru a face canotaj în timpul orei de matematică.

Antrenorii caută copii cu înălțime mai mare. A intrat domnul director cu cel care selecta, în clasă, eram la matematică, ne-a ridicat pe toți în picioare. Am rămas în picioare, eu fiind cea mai înaltă din clasă mi-a zis să nu mă mai așez, m-au scos pe hol. Mi-au povestit despre ce este vorba, mi-au zis că aș fi potrivită pentru canotaj. Mi-au luat măsurătorile. Cunoștiințele mele erau aproape zero, despre canotaj. Știam doar de doamna Lipă”, a spus și Simona Radiș la AS.ro LIVE.

Reclamă

Povestea medaliei de la Tokyo

Cele două sportive din România au povestit la AS.ro LIVE care au fost cele mai grele adversare. Ancuța și Simona s-au bucurat enorm că și-au luat revanșa în fața celor din Noua Zeelandă.

Cursa a fost foarte grea, chiar dacă eram în fața celorlalte. Noua Zeelandă a fost adversarul nostru principal. Ne-au bătut în 2019 la campionatul mondial și noi le-am promis că le vom bate cu o secundă și ceva, următoarea dată. S-a întâmplat să fie chiar la Jocurile Olimpice. Acum așteaptă ele să ne prindă. Sperăm să nu se întâmple”, au povestit fetele la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Ancuța Bodnar și Simona Radiș au dezvăluit ce și-ar fi dorit să se facă pe când erau copii. ”Când eram mai mică voiam să devin avocat sau actriță”, a spus Ancuța, în timp ce Simona voia să fie doctor ”Se pare că drumul a fost cu totul altul”.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și