Închide meniul

Floyd Mayweather este ”Money” și după retragere! Ce tun financiar a dat la pariuri legendarul boxer

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 9 noiembrie 2020, 8:21 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Floyd Mayweather este ”Money” și după retragere! Ce tun financiar a dat la pariuri legendarul boxer

News & archive - international via Hepta

Floyd Mayweather a dat din nou lovitura la pariuri

Mayweather a pariat această sumă pe meciul dintre San Francisco 49ers și Green Bay Packers și a câștigat 366.666 de dolari. Dacă înlăturăm miza, rezultă un profit de aproximativ 166.000 de dolari pe care fostul boxer i-a câștigat după ce Packers au învins cu 34-17.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To get the green, you have to bet on GREEN.
O postare distribuită de Floyd Mayweather (@floydmayweather) pe

”Ca să iei verzișorii, trebuie să pariezi pe verzi”, a fost mesajul lui Mayweather care făcea referire la culoarea echipamentului celor de la Packers.

Floyd Mayweather, cele mai mari încasări din box

De altfel, Mayweather nu a fost poreclit ”Money” fără motiv. El a dat o lovitură uriașă în 2013 atunci când a pariat șase milioane de dolari pe un meci din NBA și a ieșit pe profit cu 5.3 milioane de dolari.

Nici în box Mayweather nu stă prea rău. El s-a retras oficial în august 2017, după meciul cu Conor McGregor, cu o avere care ar depăși 775 de milioane de euro.

Reclamă

Disputa lui Floyd cu Manny Pacquaio, din anul 2015, rămâne meciul cu cel mai mare rulaj de bani din toate timpurile. Nici întâlnirea dintre Mayweather și McGregor nu stă mai prejos, pugilistul american încasând doar el 275 de milioane de dolari după această luptă, conform celor de la Forbes.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și